BURNS: NESNÁŠÍM TAKOVÉ PROHRY

BURNS: NESNÁŠÍM TAKOVÉ PROHRY

Každý ze čtyř respondentů zmínil ve své výpovědi jméno petrohradského rozehrávače Waltera Hodge, autora 34 bodů.

Kestutis Kemzura – trenér Nymburka

Nebyl to špatný zápas, bohužel se špatným koncem pro nás. Ve čtvrté čtvrtině jsme nebyli schopní zastavit jejich lídra Waltera Hodge. Kdyby se nám to aspoň několikrát povedlo, neprohráli bychom o čtyři body. Naopak my jsme měli s blížícím se koncem stále větší problém skórovat. Chyběla nám agresivita a Zenit hrál v obraně stále lépe. Povedlo se mu vyvést nás z rytmu a dostat nás pod tlak. Nakonec nám chybělo do výhry ubránit dvě situace, dvě střely. Nehráli jsme špatně, ale měli jsme tam v rozhodujících chvílích více špatných momentů než Zenit. I přes dobrý výkon porážka je prostě porážka.

 

Vasilij Karasev – trenér Zenitu

Karasev - trenér Zenitu Petrohrad

Za prvé chci poděkovat fanouškům, kteří přišli na zápas a povzbuzovali své týmy. Z hlediště jsem slyšel i podporu Zenitu, což nás potěšilo. Po naší poslední porážce s Nymburkem doma v Eurocupu jsme sem přijeli s touhou po odplatě. Ve třetí čtvrtině jsme začali zlepšovat naší obranu, i když jsme trochu ztráceli v útoku. Ve čtvrté čtvrtině jsme nakonec zápas zlomili, rozstřílel se Walter Hodge a my jsme svou agresivitou dělali v obraně Nymburku velké problémy.

 

Vojtěch Hruban – křídlo Nymburka

Zápas, ve kterém jsme 33 minut hráli super basket, ve kterém jsme si dokázali půjčit balón a výborně bránit. V posledních sedmi minutách se to zvrhlo ke streetballu. V útoku jsme nehráli nápaditě, ztratili jsme rytmus v útoku, potom i v obraně a nedokázali jsme zastavit Hodge. Koncovka pak už jen dokreslila obraz celého zápasu.

Dá se vůbec Walter Hodge zastavit?

Dá, v Petrohradu na něj naše obrana fungovala. Tam jsme ho nutili do situací, na které není zvyklý. On má vynikající první driblink a první krok přes obránce. Vzhledem k jeho rychlosti neměl problémy

porážet naše obránce jeden na jednoho a dávat z toho koše a mnohdy i s faulem.

 

Christian Burns – podkošový hráč Nymburka

Je to hrozné. Zápas jsme prohráli ve čtvrté čtvrtině, kdy jsme nedokázali ubránit jednoho hráče, který nám dal asi 50 bodů (řečeno s nadsázkou). Přidával pořád další a další body odkudkoliv a jakkoliv chtěl. Je to frustrující, nesnáším takové porážky.

Chris Burns - ze zápasu se Zenitem Petrohrad

 
vloženo: 09.02.2015 11:33 / přečteno: 8639x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.