PROBLÉM POD VLASTNÍM KOŠEM

PROBLÉM POD VLASTNÍM KOŠEM

Kestutis Kemzura měl po zápase směsici horších i lepších pocitů. Ty první pochopitelně z další porážky v zápase v Saratově, když byl jeho tým opět blízko vítězství. Ty druhé z předvedené hry, která tak trochu dala zapomenout na výkony z posledních zápasů.

„Byl to výborný zápas. Divákům se musel líbit. Oba týmy byly hodně produktivní, padalo hodně trojek. My jsme bohužel začali špatně. Avtodor sice také na začátku dělal chyby, ale my jsme je nedokázali potrestat. Museli jsme se zklidnit a pak jsme se dostali zpátky do zápasu,“ začal hodnocení zápasu kouč Nymburka.


Ještě jednou pak musel jeho tým v zápase dotahovat ztrátu, když nechytil začátek druhého poločasu. Tentokrát se musel vracet zpět z šestnáctibodového deficitu. Povedlo se mu to hlavně zásluhou skvělé tříbodové střelby.


„Ve třetí čtvrtině se naše hra ustálila. V útoku jsme se zklidnili a také zrychlili, především pohyb míče. Měli jsme ale velké problémy pod vlastním košem. Avtodor získal 15 útočných doskoků. Chtěli jsme zastavit soupeřovu hlavní přednost, rychlou hru a brejky. To se nám podařilo jen částečně. Saratovu jsme dopřáli pořád hodně snadných košů,“ mrzelo trenéra Kemzuru.

 
vloženo: 22.03.2015 22:28 / přečteno: 7950x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.