SETKÁNÍ S RODIČI HRÁČŮ BCM

SETKÁNÍ S RODIČI HRÁČŮ BCM

V zaplněném auditoriu ZŠ Komenského byla ve středu příjemná basketbalová atmosféra. I když nikdo nebyl přezut do basketbalové obuvi a převlečen do dresu, všichni účastníci sem přišli za basketbalem.

Rodiče hráčů, trenéři a organizační pracovníci se zde setkali na IV.schůzce rodičů hráčů BCM.


Zahajovací videoklip "Let your game speak" (ve volném překladu: Nechte za sebe mluvit vaši hru) ukázal rodičům, že děti jsou schopny se při dobrém vedení tréninků naučit stejné věci jako profesionální hráči.

setkání s rodiči BCM

Schůzka s rodiči pak pokračovala prezentací. Již tradičně jsme na jejím začátku hodnotili uplynulé období, ve které se podařilo všem družstvům BCM postoupit  do vyšších soutěží a daří se jim plnil průběžné cíle, což je umístění v horní polovině tabulky příslušné soutěže. Družstvo U19 je v extraligové soutěži na průběžném 2.místě, chlapci U17 svou ligovou soutěž vedou. Věříme,  že i žáci do 15 let do konce sezony naváží na starší kategorie. Nově se rodina BCM rozrostla o 2 družstva přípravek, která byla zařazena do programu BCM.

 setkání s rodiči BCM

Na konci září se týmy U19 a U17 zúčastnily v rámci přípravy na novou sezonu mezinárodního turnaje v německém Mannheimu a shodně obsadily skvělá druhá místa.

Centrum pokračuje v Interním vzdělávání svých trenérů prostřednictvím interních seminářů, které se konají pravidelně každý měsíc. Obsahem prezentací jsou ukázky poznatků získaných účastí našich trenérů na zahraničních stážích a seminářích. Se svými zkušenostmi a poznatky se rovněž dělíme s trenéry ostatních klubů. Zdena Engelthalerová a Michal Ježdík přednášejí pravidelně na seminářích v ČR a střední Evropě.

BCM mělo zastoupení na vrcholových mezinárodních turnajích reprezentačních mládežnických výběrů – Martin Kříž, hráč U19, reprezentoval na ME v Polsku, kde byl lídrem několika statistických ukazatelů celého turnaje. Skvělé 2.místo si z ME U16 přivezli 3 členové BCM – Lukáš Stegbauer (hráč), Michal Franěk (asistent trenéra a vedoucí týmu) a Pavel Procházka (fyzioterapeut).

 setkání s rodiči BCM

Součástí prezentace byly rovněž praktické informace jako například indormace o nových webových stránkách BCM Nymburk, o novém způsobu komunikace s rodiči prostřednictvím „mailingu“ a o hledání formy pojištění všech hráčů BCM.

Ve vánočním čase (28. až 30.prosince) bude BCM společně s ČBF a ČEZ Basketball Nymburk pořádat turnaj Crystal Bohemia Cup 2011, nad nímž převzal záštitu starosta města Nymburk pan ing.Miloš Petera. Účastníky turnaje budou reprezentační výběr do 17 let, reprezentace Maďarska U18, BCM U19 a Sokol Pražský U19.

Rodiče, jejichž děti navštěvují přípravky, byli informováni o zásadách, kterými se řídíme a budeme řídit při tréninku dětí a mládeže do 14 let. Zásady najdete na stránkách BCM pod názvem „10 způsobů, jak chceme motivovat naše hráče – vaše děti.

V závěrečné části se rodiče dozvěděli, kteří hráči byli oceněni jako nejlepší v jednotlivých družstvech v kategoriích MVP (nejužitečnější hráč), MIP (hráč, který se nejvíce zlepšil). The best student  (hráč, který má nejlepší studijní výsledky). V kategorii Zvláštní ocenění si přišli na pódium pro ceny účastníci MEU16 Michal Franěk, Pavel Procházka a Lukáš Stegbauer a také tvůrce internetových stránek BCM Nymburk pan Zdeněk Mareš. 
 setkání s rodiči BCM
 
vloženo: 14.12.2011 23:50 / přečteno: 10182x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.