VÍKENDOVÝ PŘEHLED BA

VÍKENDOVÝ PŘEHLED BA

O víkendu se odehrála většina zápasů týmů Basketbalové akademie Nymburk na palubovkách soupeřů. Kadeti pokračovali ve spanilé jízdě, žáci bojovali s Kolínem a minižáci ze čtyř zápasů vydolovali tři vítězství.

Nymburští kadeti U17 si i po třetím hracím víkendu na severu Moravy udrželi čistý ligový štít. Především utkání v Ostravě bylo náročné. Ještě sedm minut před koncem Nymburk ztrácel deset bodů, ale závěr vyšel výborně a utkání se překlopilo do vítězného konce. Výsledek poslední čtvrtiny 11:27 vypovídá jasně, jaký finiš měl náš tým. Nedělní utkání kromě úvodního zaváhání bylo plně v režii Lvů a poločasové skóre 22:55 toho bylo jasným důkazem.  

 

Žáci do 14 let odehráli s Kolínem „dvojičku“, tedy dvojzápas v sobotu venku v neděli doma. Kolín je pravděpodobně nejvážnějším konkurentem o postup do extraligy. Sobotní zápas venku dospěl do prodloužení, které Nymburk, dost pravděpodobně vinou špatné práce stolku zapisovatelů, prohrál o pět bodů. V neděli bylo utkání stejně vyrovnané, ale domácí, tentokrát Nymburk, ho nakonec zvládli a zvítězili. Bohužel pouze o tři body a tak při vzájemném porovnání při možné rovnosti bodů je náš tým v nevýhodě.

 

Minižáci do 12 let odehráli dvě utkání v Mělníku.  V domácích zápasech na začátku sezony Nymburk oba zápasy prohrál, ale v prvním venku svého soupeře jednoznačně převálcoval. Co se stalo o přestávce s týmem Lvů však agentury nevydaly. Z velice špatné hry se za celý zápas neprobudili a unavení lídři Nymburka z prvního zápasu nedostali podporu od svých spoluhráčů. Utkání tak skončilo třetí prohrou z osmi zápasů.

 

Lvíčata, nejmladší družstvo Nymburka, si s B týmem Benešova ve venkovních zápasech poradilo. I když trenér nebyl zcela s hrou spokojen, konečné výsledky  byly výrazně ve prospěch Nymburka. V tabulce našemu potěru patří dělené druhé/třetí místo společně s Mladou Boleslaví A za bezkonkurenčním týmem Sadské. Souboj s Mladou Boleslaví je na programu o prvním prosincovém víkendu.

 
Přehled výsledků a podrobnější komentáře najdete zde  
 
vloženo: 12.11.2014 08:31 / přečteno: 9831x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.