7 LET, TO UŽ JE KUS HISTORIE

7 LET, TO UŽ JE KUS HISTORIE

Posedmé na konci května ožije hala ZŠ Komenského, tělocvična Gymnázia BH Nymburk a přilehlá venkovní sportoviště nejmladšími adepty basketbalu, kteří se zúčastní Mini Basket Víkend Kempu. Pořádá ho opět naše Basketbalová akademie ve spolupráci se Spolkem přátel košíkové Polabí a Městem Nymburk. Patronem kempu bude letos Alex Davis.

 Stejně jako vloni bude šéfovat Mini Basket Víkend Kempu jako hlavní trenér Jan Košař. Účastníci se mohou těšit na foto koutek, setkání s maskotem týmu lvem Banym, ale také nově na více hráčů z mužského A týmu, kteří se v sobotním dopoledni rozdělí do jednotlivých skupin a společně si s účastníky kempu zatrénují. „Pro děti je jistě zážitek zatrénovat si s reprezentanty národního týmu a dalšími hráči naší mužské složky. Děti tak mohou vidět hráče nejen z televize či basketbalové palubovky, ale také si s nimi vyzkoušet základní dovednosti v basketbalu a kdo ví, třeba se najde již nyní někdo, kdo bude lepší, jak naši hráči,“ řekl k novince kempu hlavní trenér Jan Košař.


Kemp vedou zkušení trenéři naši Basketbalové akademie Jan Košař, Michal Franěk, František Tvrz, Eva Hubálková, Ladislav Sokolovský, Robin Švarc, Hana Kelbichová Nezdařilová, Petra Hájková, Šárka Vaněčková a další. Všeobecná příprava bude zaměřena na rozvoj pohybových dovedností. Speciální příprava je soustředěna na herní činnosti jednotlivce, jako jsou přihrávky, driblink, střelba a basketbalová rychlost. Součástí je pochopitelně i to, co mladé basketbalisty nejvíce přitahuje, turnaj družstev v basketbalu 3x3.


Cena kempu je 600,- Kč a úhrada se provádí převodem na účet číslo 132786332/0300 s variabilním číslem, které obdržíte automaticky po registraci na webu akademie, (http://www.banymburk.cz/minikemp2019) konstantní symbol 308, specifický symbol 33. Přihlášky posílejte co nejdříve, nejpozději do 10. května. Počet účastníků je omezen 125 dětmi. V ceně kempu je oběd v sobotu, triko pro každého účastníka a pitný režim po celou dobu kempu.


Děti si na kemp vezmou sportovní oblečení odpovídající předpovědi počasí (kraťasy i tepláky, triko, mikina), přinesou si láhev na pití a basketbalový míč.


Mini kemp začíná v pátek 17. Května v 15:00 hodin (registrace probíhá u vchodu do haly ZŠ Komenského a otevírá se 45 minut před prvním tréninkem, tedy ve 14:15) a blok prvního dne končí v 17:30. Sobotní program startuje v 9:00 a končí opět v 17:30. Na programu budou dopolední a odpolední tréninky ve skupinách, oběd, beseda s Alexem Davisem, patronem Kempu a na konci se rozehraje turnaj. V neděli se sejdeme už v půl deváté a do půl dvanácté se dohraje rozehraný turnaj, dokončí se dovednostní soutěže pro ty děti, které se ještě nemohou účastnit turnaje. Na konci se vyhlásí výsledky turnaje a dovednostních soutěží.


Základními cílem Mini Kempu je propagace našeho sportu mezi nejmenšími dětmi. Chceme nabídnout dětem možnost trénovat s jinými dětmi a jinými trenéry, než jsou zvyklí ve svém týmu. Kromě basketbalu máme pro děti zábavný doprovodný program se setkáním s hráči Nymburského A týmu a další drobnosti, které jistě všechny děti potěší.


Věříme, že nabízíme kemp, jehož kvalita je oproti vynaloženým finančním prostředkům nejlepší v České republice. „Rádi vás uvidíme a věříme, že na konci budete zase o kousek šikovnější, bohatší o přátelství s jinými basketbalisty,“ vzkazuje Ladislav Sokolovský, ředitel Basketbalové akademie.  

 
vloženo: 29.03.2019 10:32 / přečteno: 6344x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.