DVĚ KŘÍDLA

DVĚ KŘÍDLA

Staronovými členy nymburského kádru se stanou Michal Křemen, zvaný Oba a Chester Tre Simmons.   


Tisková zpráva:

Mistrovský Nymburk potvrzuje další dvě posily, nejde však pro fanoušky o neznámá jména. Na prodloužení kontraktu se s osminásobným držitelem zlatých medailí dohodl Michal Křemen. Křídelník Křemen si v Nymburce letos odsloužil svou pátou sezónu a stejně jako v minulých letech patřil mezi stabilní opory svého týmu. Zkušený obranář a skvělý střelec trojek zůstane v Nymburce ještě minimálně dvě sezóny.

O jednu další sezónu si bude bíločervený dres oblékat zkušený Tre Simmons. Ten svou pevnou a přesnou rukou a zejména zcela chladnými nervy rozhodoval v uplynulé sezóně mnoho zápasů. Za 26 minut zápasu stíhal doskočit 4 míče a měl skvělou procentuální úspěšnost 44% z trojkové vzdálenosti.

Kouč Neno Ginzburg okomentoval prodloužení smluv následovně: „Jsem velmi rád, že se nám podařilo s oběma hráči domluvit na pokračování jejich působnosti u nás v klubu. Oba dva prokázali, že jsou opravdu skvělými hráči. Michal je součástí Nymburka již pět sezón, ukázal své kvality a proto jsem rád, že s námi zůstává dál. Tre byl celou sezónu naší oporou a věřím, že jí bude i v další sezóně. Hráči jako je on se jen těžko hledají. Tím, že jsme se s oběma hráči dohodli, zajišťujeme určitou kontinuitu a to je pochopitelně dobré pro celý tým.“

Rozhovor s Michalem Křemenem už za chvíli
 
vloženo: 26.06.2011 21:31 / přečteno: 13191x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.