NOVÝ COMBO HRÁČ

NOVÝ COMBO HRÁČ

Vedení klubu dopsalo na soupisku dalšího hráče, který má pomoci především na rozehrávce. Ze statistik NCAA lze vyčíst, že je také výborným střelcem. 

ČEZ Basketball Nymburk oznamuje rozšíření svého kádru o rozehrávače Adriana Abramse, který v loňské sezoně oblékal dres italského druholigového celku Scaligera Basket Verona a rok před tím hrál, při své premiéře v Evropě, v týmu Trikala z Řecka. Absolvent univerzity v Texasu se k nymburským připojil po jejich návratu z ruského Krasnodaru.

 „Vzhledem k tomu, že se účastníme tří náročných soutěží, potřebovali jsme rozšířit kádr. S příchodem Abramse předpokládáme posílení na pozici rozehrávače,“ řekl o nové posile trenér Ronen Ginzburg.

A.J.Abrams

Abrams je sice nevysoký vzrůstem, ale jeho basketbalová hvězda rostla už na střední škole. Nastřílel více než 2500 bodů, což bylo 16,6 bodů na zápas a třikrát se stal nejlepším hráčem oblasti. Pochopitelně jeho další basketbalový růst pokračoval na vysoké škole v NCAA. Abrams studoval University of Texas. Jako nováček v této soutěži si připsal v průměru na zápas 6,4 bodů a 3 asistence a dostal se do prestižní dvanáctky nováčků. V následujícím roce už zaznamenal v 35 zápasech průměr 15,5 bodů na zápas, v dalším roce to bylo 16,5 bodů/zápas a v posledním roce studia to bylo 16,6. Celkem za čtyři roky nastřílel 1969 bodů. Z toho 389 košů padlo zpoza tříbodové hranice při solidní úspěšnosti 40%.

A.J. Abrams měří sice „jen“ 180 centimetrů, ale jeho vypracované tělo svědčí o tom, že v posilovně bude jako doma.  


Na video z texaské university se můžete podívat zde  

 
vloženo: 01.11.2011 20:03 / přečteno: 10991x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.