POMI ZA VELKOU LOUŽÍ - část II

POMI ZA VELKOU LOUŽÍ - část II

Tady je pokračování Tomášových zážitků z basketbalového kempu z města, ve kterém to žije. 

Díl III.

Dopoledne už skoro nemá cenu ani komentovat, protože to vždy probíhá úplně stejně. V 8:00 budíček, nějaká ta snídaně v podobě donutů, odjezd do haly, trénink, dnes trochu pozměněn. Hráli jsme dvě soutěže do 5 bodů ve hře 1 na 1, první se úplně nezdařila, ale při druhé už jsem si zvykl na jejich tvrdou hru a vyhrál :-) Po basketbalové části přišla jako obvykle posilovna, která byla tentokrát založená na "core" - jádro těla. Dozvěděl jsem se, že když budu mít dva medicinbaly a dvě gumy, tak si můžu udělat takový trénink, po kterém se skoro nemůžu zvednout z podlahy :) A tím podle plánu napsaného na tabuli v hale měl být pro mě konec dne. Ale jak už tušíte, nebyl..

Dal jsem si oběd a v klidu čekal na to, jak se podívám na zápas NBA hráčů, ale v tu chvíli opět přišel Drew jestli si nechci zahrát, tak jsem řekl, že to je jasný, že chci. Tentokrát nás bylo přesně deset, takže se ani nestřídalo a hrálo se téměř bez přestávky. Největší radost jsem měl, když jsem zjistil, že Jeremy Evans tentokrát hraje se mnou, protože potom, co tam předváděl den před tím jsem znovu proti němu hrát nechtěl. A taky hned přišel důvod, proč jsem s ním hrát chtěl... Můj první dotyk s míčem, Jeremy mi postavil clonu, po které jsem si jednou bouchnul a hodil míč někam do vzduchu poblíž koše, kde se podruhé objevil Jeremy a už asi tušíte, jak to dopadlo.. Plácnul si se mnou,řekl: "Nice pass man" a další můj zážitek byl na světě :-) Přehlušilo to i moje dvě obyčejné smeče, 2 body z nájezdu a 2 body po doskoku za celých sedm 15-ti bodových zápasů. Na závěr mě dokonce i Tyronn Lue (asistent trenéra Bostonu Celtics Doca Riverse), mimochodem taky jeden z mých spoluhráčů poslední dva dny, pochválil, že prej "nice work" :)

Tak a další den s klukama jako je Tayshuan Prince, Austin Daye (oba Detroit Pistons), Jared Dudley (Phoenix Suns), Jeremy Evans (Utah Jazz), Craig Brackins (Philadelphia 76ers) a mnoha dalšími byl za mnou, nebo ne?

Opět přišel Drew.. Bude se hrát zápas proti Shanxi Dragons (nějaký tým z Číny, co tam trénuje), tak prej jestli si nechci zahrát nebo jestli jsem unavenej, že to prej je jen na mě. Unavenej jsem sice byl a docela dost, ale hrát jsem šel stejně. Zápas začal vcelku hezky, protože než se "draci"rozkoukali, tak jsem se houpal na obroučce. Vypadali jako když nevěděli na kterou stranu hrají :) Pak přišel jejich útok a můj blok, takže docela hezkej začátek, ale pak už jsem se moc k míči nedostal. Prohrávali jsme už asi o 24 bodů a i přes to, že jsme se ve čtvrté čtvrtině dostali na rozdíl 6 bodů, zápas jsme už otočit nedokázali.

A další den v Las Vegas za mnou :) Tomáš
 
vloženo: 04.08.2012 12:00 / přečteno: 8840x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.