A TÝM ODJEL NA KEMP DO SLOVINSKA

A TÝM ODJEL NA KEMP DO SLOVINSKA

V sobotu odjeli nymburští basketbalisté ladit formu do slovinského střediska Zreče, kde kromě tréninků odehrají 3 přípravné zápasy.

Středisko Zreče se nachází asi 600 kilometrů od Nymburka na severovýchodě Slovinska v podhůří pohoří Karavanky. Pro letošní rok se vedení klubu rozhodlo pro jinou destinaci. V posledních třech letech totiž jezdil tým o trochu jižněji do střediska Rogaška Slatina.

Zreče je místo, kde rozkládá svůj kemp i reprezentace Slovinka. „Letos zde byly na soustředění týmy jako Astana, Oldenburg, MBC Oděsa, vloni Lokomotiv Kubáň nebo Galatasaray,“ dodal pár jmen z klientely Michal Ježdík. Pro soustředění evropských týmů jsou oblíbené i další destinace v Evropě. Hodně týmů jezdí do Krajnské Gory nebo do Bormia. Ve Španělsku jsou zase oblíbené destinace jako okolí Malagy nebo Sierra Nevada. Týmy vedené litevskými trenéry se zase rádi vrací do Klajpedy. „V takových místech kluby najdou vždy dobré klimatické a tréninkové podmínky a díky oblíbenosti míst i kvalitní tréninkové soupeře. Bonusem je zázemí a lidé, kteří vědí, co špičkové sportovní týmy potřebují a zároveň jsou pro ně všechny požadavky řešitelné,“ vysvětlil některé výhody Michal Ježdík.

Pro náš tým je to tako poprvé, co se sejdou pohromadě všichni hráči včetně obou reprezentantů Bendy a Hrubana. „Takové kempy mají kromě sportovního významu také nezanedbatelnou funkci poznávací. Všichni se navíc mohou plně koncentrovat jen na basketbal,“ přidal další dimenzi výhod tréninkového soustředění Ježdík.

Naše hráče čeká do pátku 21.září deset tréninkových jednotek včetně posilovny a tři přípravná utkání proti Rogašce Slatina, Krka Novo Město a Olimpiji Ljubljana. Krom toho také pochopitelně regenerace a týmový mítink hráčů s trenéry a realizačním týmem. Při něm budou s hráči rozebrány konkrétněji cíle pro následující sezonu, ale i otázky přípravy, regenerace či stravování, protože i to jsou faktory, které ovlivňují výkon celého týmu.

 
 
 
vloženo: 16.09.2012 17:24 / přečteno: 9331x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.