TRENÉRSKÝ PORTÁL

TRENÉRSKÝ PORTÁL

Pro basketbalové trenéry v České republice je připraven nový internetový portál. 

Česká basketbalová federace a ČEZ Basketball Nymburk spojily své síly a po měsících spolupráce spatřil světlo světa výsledný produkt - Trenérská knihovna. Ta je na webu dostupná pod adresou www.24vterin.cz od pátku 12. 10. od 12:10 hodin.
Projekt trenérské knihovny má za cíl přinést všem trenérům dostatek materiálu pro jejich inspiraci či další rozvoj. Slůvko všem je zde namístě. Tvůrci si totiž jako jeden z hlavních cílů vytyčili zacílit nejen na zkušené trenéry, ale také na ty, kteří s přípravou basketbalistů mají zatím jen malé zkušenosti nebo o zapojení se do trenérské veřejnosti teprve uvažují.
"Oba subjekty jsme začaly separátně pracovat na stejné věci. Dohodli jsme se tedy, že spojíme své síly i finanční prostředky a vytvoříme společný projekt," vysvětlil důvody spolupráce České basketbalové federace a ČEZ Basketball Nymburk Tomáš Kaprálek, který je za projekt odpovědný na straně ČBF. Nymburk zastupuje v trenérské knihovně Michal Ježdík: "Jsem hrozně rád, že jsme spojili síly s Českou basketbalovou federací a že vzniklo něco, co jsme si jedna ani druhá strana nemyslela, že vůbec můžeme vytvořit."

A co tedy trenéři na webu vůbec najdou? 
V intervalu dvou týdnů by měly být vždy aktualizovány sekce s články, videem a takzvané 4 na 1. Ve stejném období budou na stránky doplněná 2 - 3 nová cvičení. Sekce s články a cvičeními budou dále rozděleny na útok, obranu a ostatní příspěvky. Kromě toho budou na stránkách zveřejňovány informace o aktuální nabídce seminářů, prostor pro dotazy návštěvníků či téma měsíce. Sekci 4 na 1 přiblížil Kaprálek: 
"Vybereme vždy nějakou zajímavou pasáž z utkání a necháme čtyři odborníky, aby se k ní vyjádřili. Myslím, že se můžeme dočkat široké škály různých názorů."
Veškerý obsah bude k dispozici zdarma po předchozí registraci do systému. "Na projektu jsme pracovali téměř rok s cílem vytvořit službu pro trenéry, která by byla zdarma a která by nabízela nejen články, ale také cvičení, videa, různé komentáře od renomovaných českých i zahraničních trenérů," naznačil Ježdík, na co se mohou trenéři těšit.
"Doufáme, že v jakékoli složce najdou trenéři to, co je právě zajímá nebo čím si můžou rozšířit svoje obzory, což jim pomůže v jejich vzdělávání se. Zároveň se těšíme na co největší množství příspěvků od našich i zahraničních trenérů," přeje novému webu při jeho startu Ježdík.
 
vloženo: 15.10.2012 14:20 / přečteno: 8650x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.