VYKOLEJENÁ LOKOMOTIVA

VYKOLEJENÁ LOKOMOTIVA

Fantastickým výkonem ve třetí čtvrtině, kterou jsme vyhráli 31:13, jsme otočili vývoj utkání a dovedli jsme ho k zaslouženému vítězství.  

Vynikající obrat se našim hráčům povedl na začátku druhého poločasu, do kterého jsme vstupovali s pětibodovým mankem. Než ale stihli dát hosté první koš druhé půle, vedli jsme o deset bodů. Všichni naši hráči na palubovce podali soustředění výkon v obraně, ze kterého čněl Drew Naymick. Ostřílený Marić se jen krčil pod jeho stínem. Drew stačil střílet, doskakovat v útoku i obraně a blokovat a byl tím, kdo náš tým pozvedl do naoblačných výšin a zcela vykolejit krasnodarský Lokomotiv. Z perimetru kropil naděje na zvrat AJ Abrams a každý hráč na palubovce přidal ruku k dílu v týmové obraně. 
Drew
Přitom v prvním poločase to s námi nevypadalo moc dobře. Hosté sebevědomě začali a dokázali si v první čtvrtině vybudovat vedení až o dvanáct bodů (6:18). Ještě ve 14.minutě jsme ztráceli deset bodů a pak přišlo první varování. Lukáš Palyza a AJ Abrams dali po trojce a když Mike Taylor přidal další dva body, byli jsme opět v zápase. Dvě minuty, které poprvé otočili kolo dějin zápasu. Hosté ještě dokázali svou loď otočit po větru, ale už to nebyla žádná vichřice, ale jen mírný vánek. Pětibodová ztráta v poločase byla vzhledem k úvodu zápasu nadějná. 
Pak přišel už zmiňovaný úsek, který jsme vyhráli 15:0 a utkání jsme zcela otočili. Ze štvané zvěře se stali myslivci a díky útočnému doskoku získávali cenné druhé a třetí šance. Z dálky se pak trefoval AJ a celá hala do jednoho (jen kromě příznivců hostů) žila. V poslední čtvrtině se vrátil čtyřmi fauly obtěžkaný Marić, ale na zvrat zápasu to význam nemělo. Naši nikam nespěchali, pustili sice na úvod poslední části hosty pouze do šestibodového manka, ale nic víc. Když už se zdálo, že by se Lokomotiv mohl rozjet, přišla nějaká těžká střela a euforie zavřela vrátka v naší obraně. Takticky jsme na konci udrželi hosty mimo dostřel a zaslouženě zvítězili. 
 
vloženo: 14.10.2012 18:38 / přečteno: 9260x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.