POLÍČEK V PRAVÝ ČAS

POLÍČEK V PRAVÝ ČAS

V posledním zápase turnaje Sharp Cup v Norimberku přišlo první zaváhání. Po výhrách nad euroligovou Zielonou Gorou a pořadatelským Norimberkem nás v neděli posledním zápase sežehl bundesligový tým Artland Dragons 63:105.

V přípravě na novou sezonu tak nymburští basketbalisté utrpěli první porážku, nutno říci, že však poměrně těžkou. První poločas byl ve znamení dvou velkých bodových šňůr. Ta první byla naše a její pomocí jsme zachytili nástup soupeře z první pětiminutovky. Po ní si vzal kouč Kestutis Kemzura time out a pak přišla za stavu 6:13 naše šňůra jedenácti bodů podložená dobrou obranou a obranným doskokem.


Druhá přišla na začátku 2. čtvrtiny a byla už ve prospěch soupeře. Sérii třinácti bodů se nám nedařilo zastavit žádnými prostředky. V tuto chvíli si Artland vytvořil náskok, který navyšoval až do konce.


V druhém poločase se hodně činili Američané v dresu Dragons. Téměř každá střela jim propadla obroučkou. Impozantní byla úspěšnost trojek Artlandu (celkem v zápase 14/27). I když se Nymburk zlepšil v obraně a dostupovali jsme včas k hráči s míčem, tak ten když si všiml, že máme ruce dole, většinou nekompromisně proměnil. Od 25. minuty byl už soupeř jasně lepší.


„Je to políček, který přišel včas. Určitě je lépší prohrát takovým způsobem teď, než později v jakékoliv soutěži, kterou budeme hrát. Na druhou stranu nás ale nic neomlouvá,“ zhodnotil zápas bezprostředně po jeho konci trenér Kemzura.


Výsledek: 63-105

Průběh skóre po 5 minutách:
6-13, 20-17, 24-31, 38-41, 47-59, 55-81, 60-94, 63-105
Body:
Page 12, Rančik 11, Palyza 10
Doskok:
Reynolds, Palyza, Page  4
Asistence:
Simmons 4

 
vloženo: 08.09.2013 18:53 / přečteno: 10052x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.