NEDĚLNÍ VÝBĚH V JEDNOM DRESU

NEDĚLNÍ VÝBĚH V JEDNOM DRESU

V neděli ráno se na startu Nymburského půlmaratonu a čtvrtmaratonu u městských hradeb potkali zástupci Sportovního holdingu Praha se členy realizačního týmu a vedení ČEZ Basketball Nymburk, aby si v rámci utužení těla i party zaběhali „V jednom dresu“. Sympaticky jim k tomu přišli zafandit i basketbalisté.

Za basketbal běželi z klubového vedení Ondřej Šimeček a Michal Ježdík. Z realizačního týmu nazul běžecké boty Michal Hubálek. K nim se přidal člen PR týmu pražského Lva Ondřej Kalát a hlava holdingové komunikace Richard Adamec. Vše na začátku zahájil jako čestný startovní střelec trenér Kestutis Kemzura a v cíli zase vítěze odměnil sparťanský Petr Bříza.


Na trati pak všechny naše běžce povzbuzovali hráči ČEZ Basketball Nymburk. „Jsme jeden tým, tak jsme je přišli podpořit,“ řekl Thomas Massamba. Tre Simmons opět ukázal duši komedianta, když chvíli běžel vedle Michala Ježdíka – pozadu.


Kouč Kemzura trefil, kdo z party SHP zaběhne nejrychlejší čas. „Michal je běžec, který běhá každý den,“ měj jasno trenér a nakonec se nemýlil. Před startem bylo vidět, že si váží cti celý závod slavnostně odstartovat. Propůjčenou startovní pistoli si prohlížel s velkou vážností a pak z ní hrdě vypálil.


Každý s běžců měl na trati svou krizi. Michal Ježdík tu svou, když mu na pátém kilometru pláchla pohledná atletka. Pro Ondru Šimečka byl prý kritický každý kilometr. A přestože, nebo spíš právě proto, že v cíli vypadal hodně zadýchaně, i on zaběhl velmi slušný čas. Vítězové ale byli všichni a velký dík patří i hráčům, kteří přišli podpořit ty, kteří normálně fandí jim.


Na video se můžete podívat ZDE. V galerii na webu naleznete i fotografie.

 
vloženo: 28.04.2014 18:39 / přečteno: 8013x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.