POZVÁNKA NA KVALIFIKACI

POZVÁNKA NA KVALIFIKACI

Už za týden odstartuje česká reprezentace domácí kvalifikační boje o ME 2015. Během jediného týdne se utká ve třech zápasech s Portugalskem, Maďarskem a Gruzií. 

Reprezentační výběr začíná svou kvalifikační skupinu již tuto neděli v Gruzii, ale už ve středu 13.srpna přivítá na nové palubovce nymburského Sportovního centra Portugalsko. V kvapíkovém tempu už v neděli 17.srpna vyzve na stejném místě Maďarsko a hned další středu bude hostit Gruzii. Všechny zápasy začínají v 18:00 hodin. 


Vstupenky je možné zakoupit na portálu www.ticketpro.cz případně přímo před zápasem v pokladně umístěné u vstupu do haly. Vstup je jako tradičně od Labe. Cenové úrovně vstupenek jsou podle dvě. Vstupenky I.kategorie je za 290,- a II.kategorie za 190,- Kč. Vstupenky jsou na místa. I když byla kapacita haly navýšena o menší tribunu pod košem, je kapacita omezená. Proto byste neměli váhat s koupí vstupenek v předprodeji. Pro ty, kteří by si chtěli vstupenky koupit v síti TICKETPRO v Nymburce, prodejní místo najdou mimo jiné na náměstí Přemyslovců v Informačním centru města.     


Krom toho, že bude v Nymburce k vidění basketbal na vysoké úrovni a na soupisce by měli být všichni tři nejlepší basketbalisté sezony 2013/14 Tomáš Satoranský, Jan Veselý a Vojtěch Hruban, má reprezentační výběr poměrně výrazné zastoupení hráčů, kteří hrají nebo hráli v Nymburce a v realizačním týmu je také hodně lidí spřízněných s Nymburkem. Jmenujme na prvním místě hlavního trenéra Ronena Ginzburga, který 7 let trénoval A-tým mužů, vedl ho do vyřazovacích bojů Eurocupu nebo premiérově v Adriatické lize či ve VTB lize. Jeho asistenty jsou Pavel Beneš, bývalý hráč Nymburka a nyní trenér v Basketbalové akademii Nymburk. Druhým asistentem je Lubomír Růžička, který stejnou funkci bude zastávat i u trenéra Kemzury a BA bude mít na starosti U19. V roli vedoucího týmu je Radek Nečas, další hráčská legenda Nymburka. 


Mezi hráči najdeme Jirku Welsche, Vojtěcha Hrubana a Tomáše Pomikálka. Nymburský dres oblékal ještě vloni Lukáš Palyza a dalšími bývalými hráči jsou Aleš Chán nebo Pavel Pumprla. Všichni tihle hráči znají atmosféru v nymburské hale a věří, že plné tribuny jim pomohou skupinu vyhrát, čímž by si vybojovali přímý postup na ME 2015. Záležet však bude na každém koši, protože postup zajišťuje i umístění na druhém místě, avšak jen nejlepším šesti ze sedmi skupin.  

 
vloženo: 05.08.2014 22:25 / přečteno: 8687x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.