TŘI BITVY VE ZHOŘELCI

TŘI BITVY VE ZHOŘELCI

Nymburk se o víkendů zúčastní další důležité akce předsezonní přípravy, jejímž hlavním cílem je co nejlépe se připravit na blížící se kvalifikaci o Euroligu. Na turnaji ve Zhořelci se od pátku do neděle utká se třemi soupeři ze tří zemí.

V pátek zahájí s bundesligovou Albou Berlín, v sobotu pokračuje s domácím Turowem a v neděli turnaj zakončí s maďarským týmem Szolonoki Olajbanysz.


„Bude to dobrý turnaj před startem sezony. Narazíme na kvalitní týmy. Alba Berlín hraje agresivně a rychle. S Turowem jsme hráli minulou sezonu ve VTB lize a teď budou hrát v Eurolize. Třetím soupeřem bude maďarský tým Szolonoki Olajbanysz. Slyšeli jsme v poslední době hodně dobrých věcí o kvalitě maďarské ligy, která je častokrát podceňovaná, takže i tady očekávám konkurenceschopného protivníka,“ uvedl nymburský kouč Kestutis Kemzura


„Takže čekám velmi kvalitní turnaj, navzdory fázi předsezónní přípravy, kdy pravděpodobně ani jeden z týmů nebude ještě stoprocentně připravený. Přesto počítám s kvalitními zápasy se třemi různými týmy, třemi rozdílnými obranami a systémy. Pro nás je to velmi důležitá příležitost připravit dobře se na kvalifikaci o Euroligu a začátek sezony,“ doplnit litevský trenér.


Po turnaji bude mít Nymburk už pouze jednu zápasovou příležitost vyladit formu na euroligovou kvalifikaci. 19. září se opět v Polsku utká se Zielonou Gorou, kterou v úvodní přípravě na konci srpna doma porazil 66:62. O pět dní později už v belgickém Oostende nastoupí proti Hapoelu Jeruzalém.

 
vloženo: 11.09.2014 16:32 / přečteno: 9107x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.