VÍKEND PLNÝ BASKETBALU

VÍKEND PLNÝ BASKETBALU

O tomto víkendu si můžete do sytosti užít basketbalu na různých úrovních včetně těch nejvyšších dospělých i mládeže.

Do play-off dopěla sezona u nejstarší mládežnické kategorie juniorů U19. Ti v prvních dvou zápasech čtvrtfinále změří síly s BCM Orli Prostějov. „Prostějov, který má ve svém týmu spoustu talentovaných hráčů a podle toho, jak odehráli poslední dvoukolo, si nás do bojů v play-off vyložené přáli. To je pro nás obrovská motivace jim ukázat, že jejich volba nebyla správná,“ říká trenér Pavel Beneš před prvním zápasem čtvrtfinále.

 

Junioři se do vyřazovacích bojů probojovali pošesté za sebou a třikrát to pro ně znamenalo postup do Mistrovství ČR, ve kterých vždy skončili na druhém místě.  Se stejnými očekáváními, tedy postup do Final 4, vstupují do play-off i nyní. Více si můžete přečíst na stránkách Basketbalové akademie Nymburk  .

 

V sobotu se v hale Bios odehrají také dva zápasy krajského přeboru starších minižáků proti Benešovu. I oni mají před sebou vidinu postupu do závěrečných bojů, protože do Národního finále, jak se říká vyvrcholení celoroční snahy týmů v kategorii minižáků, postupuje přeborník kraje. Dokonce tři zápasy za víkend mají na programu v lize žáci do 15 let. V sobotu dvakrát proti Svitavám a v neděli proti Hradci Králové.

 

O postup do Národního finále minižáků U12 budou v neděli bojovat naši mladší minižáci U12. Do posledního turnaje nepostupuje krajský přeborník, ale vítěz kvalifikace. A právě první kolo kvalifikace je na programu v neděli od 13:00 a 14:30 v hale Základní školy Komenského 589.

 
Po dvou kvalifikačních zápasech zakončí basketbalový víkend souboj mužů B s Opavou B, které určitě naši muži mají co vracet z minulého utkání, které jsme prohráli až výpadkem v poslední čtvrtině. V tabulce finálové skupiny jsme na třetím místě a vítězství v tomto zápase nám toto umístění zajistí i před posledním zápasem skupiny proti UP Olomouc příští týden v neděli. Umístění do čtvrtého místa našim mužům zajistí přímý postup do play-off 1.ligy.   
 
vloženo: 24.03.2017 12:25 / přečteno: 7823x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.