BOČI: ČERNOBÍLÁ MI PRÝ SLUŠÍ

BOČI: ČERNOBÍLÁ MI PRÝ SLUŠÍ

Vedení patnáctinásobných mistrů plní své sliby o zachování maximálního počtu hráčů z minulé úspěšné sezony, když podepsalo prodloužení smlouvy s dalším českým hráčem z loňského kádru Jaromírem Bohačíkem.

Ostravský rodák, který vešel v povědomí basketbalové veřejnosti především ve svých dvou sezonách odehraných v USK Praha, kam se uchýlil po nepříliš povedeném roce stráveném v Belgii. V pražském týmu byl jednoznačným lídrem a jeho výkony ho donesly až ke zvolení nejužitečnějším hráčem Kooperativa NBL v sezoně 2016/17.

 

Po svém přestupu do Nymburka jeho hvězda nepohasla a svými výkony si řekl o slušnou porci minut jak v české lize, tak v Lize mistrů. V minulé sezoně Jarda Bohačík odehrál celkem 61 zápasů ve třech soutěžích. V Champions League nastupoval na velice solidních dvacet minut a do koše soupeřů nastřílel v 15 zápasech celkem 95 bodů. V české NBL byl nastupoval také průměrně na 20,5 minuty a s tímto číslem se stal nejvytěžovanějším hráčem nymburského týmu v NBL. Výborná úspěšnost střelby za dva i tři body mu umožnila nastřílet v každém zápase 10,5 bodů, což v klubových statistikách znamenalo 4. místo.

 

„Jeden titul už mám, ale chci víc … a navíc mi přítelkyně říká, že mi černobílá kombinace sluší,“ řekl k prodloužení smlouvy o další dva roky s humorem Jaromír Bohačík, kterému spoluhráči neřeknou jinak než Boči a dodal: „Jsem velice rád, že jsem se s vedením klubu domluvil na dalším mém pokračování. Věřím, že Nymburk je ten správný klub, se správnými trenéry, spoluhráči i zázemím, kde se budu i já maximálně zlepšovat a díky tomu naplňovat společné cíle klubu, které jsou jako vždy vysoké.“

 

Oren Amiel: „Minulá sezona byla Jaromírova první na takové úrovni basketbalu a s naší pomocí se společně krok za krokem zlepšoval. Podle mě bylo jasné, že by měl zůstat pokračovat ve svém růstu a naplňovat si své ambice. Věřím, že když si člověk dokáže nastavit soutěživou mysl, vždy najde nejlepší prostředí pro svůj růst. Skutečně pro něj nevidím lepší místo než je Nymburk.“

 
vloženo: 01.06.2018 13:54 / přečteno: 6852x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.