JAK KOUPIT PERMANENTY A VSTUPENKY

JAK KOUPIT PERMANENTY A VSTUPENKY

Na systému prodeje vstupenek na ligové zápasy a domácí utkání BCL v Nymburce se v podstatě nic nemění, stejné to bude i u permanentek. Určitá změna proběhne při zápasech v Praze na Královce.

Jednotný systém, který mají všechny kluby KNBL, se osvědčil a měnit se nebude. I nadále se bude pro vstup do haly využívat čtečka QR kódů. Vstupenky stejně jako v minulých sezonách nebudou na místa, s výjimkou těch, které se budou kupovat v předprodeji prostřednictvím internetu. Zůstává v platnosti povinnost pro partnery a vůbec držitele VIP vstupenek. Ti budou muset do určité doby před utkání potvrdit svou účast na zápase. Pokud tak neučiní, nebude jim klub garantovat místa ve VIP sektoru a ta budou k dispozici divákům s „normálními“ vstupenkami.
 

Ceny vstupného zůstávají stejné jako vloni. Vstupenka na zápas základní části Kooperativa NBL bude stát 60,- Kč, na zápasy play-off KNBL 70,- Kč. Pro Champions League byly stanoveny tyto ceny: zápasy hrané v nymburském Sportovním centru bude cena vstupenky 80,- Kč, na zápasy v Praze od 120,- Kč. Možnosti nákupu zlevněných vstupenek pro seniory, mládež a studující najdete na našich stránkách zde: http://www.basket-nymburk.cz/vstupenky  

 

Vstupenky na domácí zápasy KNBL a nymburské v Lize mistrů se budou kupovat stejně jako vloni. Tedy buď přímo v hale, nebo v předprodeji (link najdete opět na záložce našeho webu). V předprodeji lze zakoupit vstupenky výhradně do sektoru H. Na zápasy hrané na Královce budete moci využít jednak prodej přímo v hale před utkáním nebo na stránkách TICKETPORTAL. Jakmile bude spuštěn předprodej, bude na hlavní stránce webu umístěn banner pro snadnější nákup. Vstupenky lze vyzvednou na jednom z 819 výdejních míst. Například v Nymburce jsou 4 výdejní místa: Informační centrum na Náměstí Přemyslovců; Cestovní agentura Tereza, Nerudova 697; Tipsport.net a.s. 450, Palackého 190/43; Tipsport.net a.s. 62, Karla Čapka 2349.

 
PERMANENTKY

Permanentky budou v prodeji od 1.9.2018. V prvním týdnu výhradně pro držitele z minulé sezony, aby tak dostali maximální možnost výběru místa. Od pátku 7. září pak budou k dispozici všem ostatním zájemcům. Permanentky bude možno zakoupit v prodejně EXICO (Palackého třída). Cena permanentky bude stejná jako v minulé sezoně, to je 1290,- Kč. Permanentky budou platit jak na zápasy v Nymburce tak v Praze. Vzhledem k tomu, že předprodejní systém na Královce bude jiný než na ostatní zápasy, hledáme v současné době systém výměny permanentky za vstupenku na utkání v Praze. Informace k výměně uveřejníme na našem webu, jakmile bude znám.

 
 
 
vloženo: 27.08.2018 07:12 / přečteno: 6243x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.