VÍKENDOVÉ ZÁPASY

VÍKENDOVÉ ZÁPASY

O víkendu bylo, kromě utkání A-týmu s Chomutovem, sehráno deset zápasů, z čehož v sedmi utkáních naše družstva vyhrála.

Muži B z Vysočiny přivezli tři body za jedno vítězství a jednu porážku. Nad jejich síly sice klub z krajského města Jihlavy nebyl, ale výpadek v poslední čtvrtině zhatil ve třetí čtvrtině solidně rozehranou partii. V Třebíči našli muži recept na hru dvou ústředních hráčů domácího týmu a zvítězili. Ve vyrovnané tabulce jim po 10 zápasech patří aktuálně 3. místo, dva body za prvním.


Kadeti do 17 let odehráli v lize dva své zápasy také na Vysočině. V prvním porazili BC Vysočina (z Jihlavy), i když museli překousnout svých 31 ztrát. V utkání proti poslednímu týmu tabulky v Havlíčkově Brodě jsme nehráli dobře především v bojovnosti, ale po počátečních vlažných výkonech nakonec splnili očekávání a vyhráli o 34 bodů. V tabulce jim po 10 kolech patří první místo s jedinou porážkou s Kroměříží v prvním kole.


Mladší minižáci byli ve své dvouzápasové misi v Mladé Boleslavi také dvakrát úspěšní a domácí dívčí tým Pastelky doslova vygumovali. Ani jednou se sice hráčům nepodařilo dát stovku, vždy ale zápas skončili také pěknými 99 body. Děvčata vynikala schopností sápat se po míči, a tak se dost často zápas přerušoval po držení míče mnohdy více než čtyřmi rukami. Také mladším minižákům patří bezpečně první místo ve skupině B krajského přeboru, když v osmi zápasech dostali 200 bodů a sami jich dali téměř čtyřnásobek (767). (fotografie najdete zde).


Ženy, které startují v krajském přeboru, hrály doma proti Lounům a Slanému a podařilo se jim ze čtyř zápasů vyhrát jen jeden. Zkušenější tým A je na druhém místě, ale za nimi je Mladá Boleslav, která má o zápas méně a B-tým je na osmém místě.

 
 
 
vloženo: 30.11.2011 12:44 / přečteno: 10000x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.