IMPACT CAMP V LAS VEGAS

IMPACT CAMP V LAS VEGAS

Co je Impact camp v Las Vegas? Stručné informace můžete najít v článku, kde je také odkaz na webové stránky kempu. 

Impact je organizace, která organizuje letní kempy pro hráče primárně z NBA a NCAA, ale je možné se dostat na kemp, i když hráč nehraje ani jednu z vyjmenovaných soutěží. Z hlediska obsahu lze vybrat, zda účastník kempu využije obsahu, který je připravený nebo je možné si předem vybrat zaměření na oblasti, ve kterých se chce hráč zlepšit.

Impact pořádá týdenní turnusy, letos od 11.června do 25.srpna, tedy 11 tréninkových jednotek, kde maximální počet účastníků na jednom turnusu je třicet. Las Vegas je Mekka přípravy basketbalistů a centrum letní soutěží v USA. Hraje se tu letní liga NBA s největším počtem účastníků, ale i další přípravné turnaje. Člověk tak má možnost se potkat s velkým počtem hráčů. Ve městě je několik basketbalových hal a především svatostánek University Nevada of Las Vegas disponuje excelentním prostředím. „Není moc lepších center na přípravu než je Impact camp v Las Vegas,“ říká Michal Ježdík.  

Program kempu je hodně „jednotvárný“. Ráno hráče odvezou do haly a večer je zase odvezou do hotelu. Dopolední část začíná v 9 hodin a je rozdělena na dvě části – basketbal a posilovna, odpolední je více zaměřena na hru. Trénuje se hra jeden na jednoho, dva na dva, tři na tři až pět na pět.

Cílem kempu je zlepšení individuálních činností, které by měl pak hráč využívat v herních činnostech při zápase. Účastníci kempu mají možnost se poměřit s hráči, kteří nastupují v NBA nebo NCAA a kteří jsou oproti evropským hráčům na tom velice dobře fyzicky a ve hře jeden na jednoho. Je jasné, že po týdnu neodjíždí z kempu úplně nový hráč, ale během pobytu dostává impulzy, které lze využít jako nasměrování pro další cesty ke zlepšení. Neméně důležitým pozitivem je i poznání vlastních limit.

Další informace můžete nasát z jejich webových stránek: http://www.impactbball.com
 
vloženo: 04.08.2012 09:00 / přečteno: 9175x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.