SOUSTŘEDĚNÍ V ROGAŠKA SLATINA

SOUSTŘEDĚNÍ V ROGAŠKA SLATINA

V úterý po obědě odjela desítka nymburských hráčů A-týmu na týdenní soustředění do slovinského střediska Rogaška Slatina. Neodjel pouze Aleš Chán, který se doma léčí s poraněným lýtkovým svalem a pravidelně chodí do nemocnice na rehabilitaci.

Desetihodinová cesta do Rogašky probíhala vcelku bez komplikací, jen v Rakousku bylo velmi špatné počasí a nejelo se moc dobře, ale přesto Míla Heřmanský dojel do hotelu přesně podle původního plánu. V autobuse, tak jako obvykle, hráči polehávali, poslouchali MP3 nebo se dívali na video. Přeci jen po náročné přípravě jsou unaveni a dlouhá cesta v podstatě jiné možnosti nenabízí.

Rogaška Slatina je město zasvěcené basketbalu. V městě s pěti tisíci obyvateli jsou čtyři haly! Ubytování v hotelu Grand Hotel Sava *** je na vysoké úrovni a je vidět, že manažerem hotelu je bývalý basketbalista, který musel sport opustit ze zdravotních důvodů. V současnosti nabízí ubytování a služby jako regenerace, posilovny v podstatě celému Balkánu. Před příjezdem našich basketbalistů zde byli hráči Zagrebu a současně jsou v hotelu hráči Partizanu Bělehrad a mládežnický tým Bennetonu Treviso. Pro zajímavost Partizan hrál ve středu zápas s Hellios Domžale a po špatném výkon především ve druhé čtvrtině prohrál 68:78. Pravdou je, že Patizan obměnil polovinu kádru, a tak souhra ještě trochu drhla. Nejlepším střelcem zápasu byl Katić s 21 body, Veselý zaznamenal bodů osm (3-4 nejlepší střelec).

Ve středu vstávali naši hráči kolem osmé hodiny, v půl deváté byla snídaně. Dopolední trénink začínal v deset hodin a od oběda do 16:30, kdy se odjíždělo na zápas hráči odpočívali. Komentář k zápasu najdete v sekci výsledky  . 


Ve fotogalerii je několik snímků, které obětavě vyfotil a poslal Abé (Jiří Šmíd, fyzioterapeut). 


Obrázek

 
vloženo: 09.09.2010 03:16 / přečteno: 14435x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.