ORGANIZAČNÍ POKYNY

ORGANIZAČNÍ POKYNY

Připomeňme si před prvním ligovým utkáním na domácí palubovce několik organizačních pokynů

Autobus pro diváky:

Stejně jako v minulých letech pojede před každým domácím zápasem v Nymburce autobus, kterým se budou moci diváci zdarma přepravit na utkání. Na rozdíl od minulých let však bude zajišťován pouze jeden spoj. Odjezd autobusu bude 30 minut před plánovaným začátkem zápasu od hlavního vlakového nádraží a o pět minut později bude zastavovat na náměstí před pizzerií Castello. Zpět bude autobus odjíždět 15 minut po skončení zápasu a pojede po stejné trase.

 
Vstup do haly a parkování:

Hlavní vstup do haly pro diváky je vstup od Labe. Přes recepci budou vpuštěni pouze držitelé VIP karet.

Parkování bude možné na obvyklých místech. Při utkáních s předpokládanou vyšší návštěvností bude umožněno parkování na umělé trávě v areálu Sportovního centra. O této možnosti budete informováni cedulemi u vjezdu do areálu. Dovolujeme si upozornit, že na mnohých místech bylo doplněno svislé dopravní značení vodorovnými žlutými čárami. Pro ty, kteří si některé dopravní předpisy tolik nepamatují, připomínáme, že na takto označených plochách je zakázáno parkovat. Městská nebo státní policie bude v tomto směru postupovat v duchu zákona.

 
Začátky zápasů:

Začátky zápasů byly stanoveny rozdílné v pracovních dnech a o víkendu. Zatímco ve všední den bude začátek stejný jako byl v minulých letech, tedy od 18:00 hodin, v sobotu a neděli jsou začátky zápasů naplánovány o dvě hodiny dříve, tedy od 16:00 hodin. Změny pochopitelně mohou nastat především z důvodu televizních přenosů. Sledujte proto naše webové stránky, plakáty, vývěsku na náměstí nebo skříňku na plaveckém bazénu ve Zbožské ulici.

 
Vstupenky:

Cena vstupenek v Nymburce je pro letošní sezonu následující:

Mattoni NBL – 50,- Kč
VTB liga – 70,- Kč

Pro zápasy Mattoni NBL a VTB ligy v Nymburce se vyplatí permanentní vstupenka v ceně 1.600,- Kč. V ceně je, krom cca 40 domácích zápasů na stále stejné vybrané místo, ještě jedna volná vstupenka na zápas Eurocupu do Pardubic (dle vlastního výběru) a také triko. Díky bonusům pak vychází cena jedné vstupenky na částku kolem 30,- korun.

 
 
 
vloženo: 05.10.2011 23:46 / přečteno: 9945x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.