ŘEKLI PO UTKÁNÍ...

ŘEKLI PO UTKÁNÍ...

Přečtěte si krátké hodnocení zápasu trenéry a hráči. 

 Pavel Budínský

Pro nás je to povzbudivý výsledek vzhledem k tomu, že jsme nemohli využít dvou klíčových hráčů Houšku a Sanderse. Po smolné porážce s Kolínem a velkých bodových přestřelkách jsme dva dny hovořili o obraně. Myslím, že jsme na obranné polovině eliminovali snahy soupeře a nedovolili jsme domácím skórovat z jednoduchých situací. Celé utkání jsme byli ve hře a rozhodla koncovka – poslední tři minuty. Soupeř nás trestal trestnými hody, a když odskočil na pět bodů, bylo po zápase. Škoda, že jsme neměli do rotace Levella Sanderse, protože Patrick Pope odehrál dobré utkání v prvním poločase, pak už mu evidentně docházely síly. Já osobně jsem měl radost z výkonu Bejčka nebo Jiříčka. To jsou hráči, kteří by teď u nás měli dostávat stále více prostoru. V tomto utkání ho dostali a docela ho i využili. I když jsme prohráli, jsem s výkonem spokojen.  

 
Ronen Ginzburg

Většinu zápasu jsme nebyli dostatečně soustředění na hru, možná jsme v hlavách byli ještě utkání s Kubání. Děčín je dobrý ofenzivní tým, většinou skórují kolem 90 bodů, takže v útoku se nám dařilo je zastavit. Z našich hráčů mám pocit, že mají dost sebevědomí, ale to není dobře. Na druhou stranu si uvědomuji, že to nejsou roboti.

Admir Alič

Myslím, že jsme dnes hráli dobrou obranu, hodně jsme zavírali prostor pod košem a nechávali jsme soupeři střely z dálky, které jim dnes nepadaly. V útoku to bylo z naší strany horší, protože proti nám stál tým, který má hodně zkušeností i ze zápasů v Eurocupu nebo VTB lize.

Stáváte se mistry vyrovnaných zápasů…
Letos to tak vypadá (smích)

V čem byl dnešní zápas odlišný oproti jiným zápasům?

Nymburk to je jiná úroveň basketbalu. Hrají více fyzicky, mají zkušené hráče a není jednoduché se proti nim prosadit. Každý zápas s nimi stojí více energie.

 
Radek Nečas

Zápas jsme rozehráli dobře, ale v dalším průběhu prvního poločasu jsme nedokázali ubránit jejich nejlepšího střelce Patricka Popa, který za poločas dal 20 bodů. Díky tomu s námi držel Děčín krok. Hosté hráli jednoduše jednu akci, se kterou jsme si nedokázali poradit. Ve druhém poločase jsme obranu trochu zlepšili, ale děčínští se stále drželi. Závěr byl o proměňování šestek, protože faulů dnes bylo hodně.

Byl to vyrovnanější zápas, než se dalo předpokládat?

S Děčínem se poslední roky vždycky trápíme. Pokud budeme hrát jen postupný útok, může s námi hrát kdokoliv. Bylo to vidět na začátku, kdy jsme proměnili několik rychlých protiútoků, hráli jsme rychle do koše a vytvořili jsme si náskok. Pak jsme začali hrát jen postupný útok, a když jsme neproměňovali střely z dálky, trochu jsme se trápili.  

 
vloženo: 20.10.2012 06:37 / přečteno: 9711x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.