DNES NA OPAVU

DNES NA OPAVU

Diváci, kteří dnes v podvečer dorazí do nymburského Sportovního centra, zažijí návrat dlouholetého kapitána Lvů a někdejší týmové ikony Ladislava Sokolovského. Že se mu od fanoušků dostane vřelého přijetí, o tom nemůže být pochyb. A s ním dorazí i silná Opava.

Ladislav Sokolovský získal s Nymburkem osm titulů v MNBL a táhl ho i do nesčetných bitev na evropské scéně. Dnes se poprvé od svého odchodu v loňské sezoně vrátí na místo, kde strávil nejlepší basketbalové časy. Proti týmu Kestutise Kemzury povede svůj tým, který zatím patří mezi čtyři nejlepší celky ligy.


„Je to jejich nejdůležitější a nejzkušenější hráč. Víme dobře, že tu hrál osm let. Není to jenom hvězda nymburského, ale i celého českého basketbalu. Musíme na něm odvést dobrou práci. Přijede k nám motivovaný. Fanoušci ho tu milují a přijmou ho skvěle. Musíme si na něj dát pozor, protože je to pořád skvělý hráč,“ uvedl před zápasem s Opavou litevský trenér Nymburka.


Pro něj to bude první setkání s tímto soupeřem a kouč Kemzura připustil, že v nabitém kalendáři nezbyl čas na jeho detailní prostudování. „S Opavou jsme ještě nehráli, tohle bude první zápas. Po prohře v Moskvě v něm musíme získat sebedůvěru před Krasnojarskem. Budeme ho brát jako přípravu, protože nemáme vzhledem k našemu nahuštěnému programu moc času,“ pravil trenér.


„Určitě budeme chtít hrát agresivní a disciplinovanou obranu. Pochopitelně budeme chtít ušetřit nějaké síly na neděli pro naše klíčové hráče. Rozdělíme minuty mezi více hráčů, využijeme širší rotaci,“ doplnil kouč, jehož tým zatím v letošním ročníku v domácí soutěži neprohrál. Zápas s Opavou začíná v 18:00.

 
vloženo: 31.01.2014 12:03 / přečteno: 8570x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.