KOUČ: ČEKÁM KLÍČOVÝ ZÁPAS SÉRIE

KOUČ: ČEKÁM KLÍČOVÝ ZÁPAS SÉRIE

Trenér Nymburka Kestutis Kemzura se se svým týmem chystá na druhé utkání čtvrtfinálové série play off. To sehraje obhájce titulu ve středu v 18:00 v Ostravě. Litevský trenér předpokládá, že domácí tým do zápasu vloží maximum svých schopností.

Pokud chce Ostrava nějakým způsobem potrápit favorita a zdramatizovat sérii, kdy jindy by to mělo být, než v domácím zápase. Stav 0:2 by jí před sobotní cestou ke třetímu souboji dával jen malé naděje, že čtvrtfinále neskončí v nejkratším možném čase.


„Myslím, že nás čeká klíčový zápas série. Pokud ho vyhrajeme, měli bychom pak už doma čtvrtfinále dovést do postupového konce. V opačném případě si přiděláme spoustu zbytečných starostí. Tohle Ostrava určitě chápe, a proto ve středu udělá maximum pro dobrý výsledek. Z naší strany tak není absolutně prostor pro jakékoliv podcenění situace,“ řekl den před druhým dílem čtvrtfinále Kestutis Kemzura.


Ten bude v zápase, stejně tak jako ve zbytku play off, postrádat zraněného lídra týmu Radoslava Rančíka. Rado nedohrál předposlední zápas základní části ve Svitavách a následná vyšetření ukázala, že levé koleno ho už v této sezoně na palubovku nepustí.


Zatím není jasné, jestli do Ostravy pojede také Jiří Welsch. „Má nějaké drobné problémy, uvidíme,“ uvedl litevský kouč Nymburka s tím, že tady se nejedná opravdu o nic vážného.

 
vloženo: 15.04.2014 18:08 / přečteno: 7877x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.