JÍZDNÍ ŘÁD TŘETÍHO FINÁLE

JÍZDNÍ ŘÁD TŘETÍHO FINÁLE

Sice se v sobotu hraje teprve druhý zápas finále Mattoni NBL, ale my bychom vás chtěli už nyní informovat, co vás čeká ve středu při třetím finálovém zápase.

Kromě prožitku z vlastního utkání se můžete těšit na pivo z Postřižinského pivovaru pro všechny, kteří na to mají věk. Pro děti se bude čepovat limonáda a stejně jako pivo poteče zdarma. Říká se „Bez peněz do hospody nelez,“ pokud ale neměříte více než metr a půl, nebudete peníze potřebovat ani ke vstupu do haly.

 

K atmosféře finále neodmyslitelně patří i klubové barvy na tvářích. I k těm můžete snadno přijít, když si vás vezmou do parády naše cheerleaders. K navození správného hluku v hale, budou fanoušci vybavení zdarma tleskátky.


Ti šťastnější si mohou ze zápasu odnést i suvenýr v podobě dresů, které budou hráči před utkáním rozdávat. Hráči nebudou pochopitelně hrát jen ve spodním prádle, ale každý hráč má k dispozici více sad třeba pro utkání Eurocupu nebo VTB ligy. Děti dostanou také nafukovací balónky s logem klubu, ale pokud budou žadonit i dospělí, neodmítneme je.


Pěvecký sbor Základní školy Tyršova Hlásek v Nymburce na začátku zápasu zazpívá hymnu.

¨

Moderátory utkání budou Libor Bouček a Mirek Paskovský, před halou bude probíhat zábavný program Rádia Blaník a prodávat se bude také skvělá kniha „Za zlatou oponou“, kterou si budete moci od hráčů nechat podepsat.


Hráči i realizační tým věří, že datum 28. května už máte napevno zaškrtnuto ve svém kalendáři, abyste využili jednu z posledních možností vidět všechny hráče pohromadě. Připomínáme, že zápas začíná v osm večer.

 
vloženo: 23.05.2014 19:15 / přečteno: 8564x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.