MINI BASKET VÍKEND KEMP 2014

MINI BASKET VÍKEND KEMP 2014

Nymburská Basketbalová akademie pořádá na přelomu května a června druhý ročník Mini Basket Víkend Kempu pro děti do 12 let. Loni jeho úžasnou atmosféru okusilo 115 dětí, což bylo nejvíce ze všech kempů v ČR pro tuto věkovou kategorii. Letos je zájem obdobný. Patronem Kempu je nymburská hvězda Jiří Welsch.

Mini Kempy pořádané Basketbalovou akademií v Nymburce jsou součástí projektu NEXT, který má několik úrovní. Tou věkově nejnižší, která zasahuje široké spektrum dětí, jsou právě Mini Kempy. Na vrcholu pyramidy jsou pak výběrové tréninky pro talentované hráče do 15 let, jejichž patrony jsou hráči prvního týmu Lukáš Palyza a Tomáš Pomikálek.


Základními cíli Mini Kempů jsou kromě podpory nejmenších basketbalistů nabídnout dětem možnost trénovat s jinými dětmi a jinými trenéry, než jsou zvyklí ve svém týmu. Dále ukázat dětem, rodičům i trenérům nové poznatky v přípravě nejmladších kategorií. Nabídnout jim kemp, jehož kvalita je oproti vynaloženým finančním prostředkům nejlepší v České republice. V neposlední řadě ukázat dětem jednodušší formy basketbalu podle hesla Play for fun – Hraj pro radost.


„Basketbalové kempy pro děti jsem dříve dělal. Vím o čem to je a mám s tím dost zkušeností. Věnoval jsem se tomu šest let, navíc ve spolupráci s Michalem Ježdíkem. Takže vím, jako do toho dává Michal energii a aktivitu. Nepochybuji o tom, že pro toho, kdo se přihlásí, bude mít Kemp velký přínos,“ uvedl patron nymburského Kempu Jiří Welsch a zmínil při tom také šéfa Basketbalové akademie NBK, který je duchovním otcem a iniciátorem celého programu NEXT. „Jsem rád, že se takové akce konají a že jim můžu poskytnout svou podporu,“ dodal Jiří, druhý Čech, který se prosadil v nejlepší basketbalové lize světa NBA.


Mini Basket Víkend Kemp 2014 se koná v Nymburce od 30. května do 1. června v hale a venkovním hřišti ZŠ Komenského a v hale Bios. Basketbalová akademie NBK dále podporuje a své know-how dodává i do tematicky podobně zaměřeného kempu v Novém Strašecí, který se koná od 13. do 15. června na sportovišti Kocourek a jehož patronem je Tomáš Pomikálek. Na něj můžete své děti přihlásit do 6. června na mailu nsbasket@email.cz. Více informací o obou kempech naleznete v letácích pod článkem.


Kemp Nymburk


Kemp Strašecí

 
vloženo: 24.05.2014 13:04 / přečteno: 9511x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.