Z OSTRAVY S VÝHROU

Z OSTRAVY S VÝHROU

Basketbalisté Nymburka si připsali další výhru v Kooperativa NBL. Ve svém desátém zápase v domácí soutěži zvítězili v Ostravě nad Novou Hutí 76:60.

První čtvrtina nabídla vyrovnaný průběh. Až v poslední minutě Nymburk šesti body odskočil na 19:14. I když tempo, ve kterém hosté hráli, nemělo rychlost zápasů VTB ligy, přesto ve druhé čtvrtině postupně navyšovali náskok až na poločasových 14 bodů rozdílu.


Lepší byl vstup do druhého poločasu. Nymburk několika rychlými protiútoky odskočil na +19, ale pak ubral z otáček. Ostrava se tak dotáhla na dvanáct bodů. Ke konci třetí čtvrtiny ale Nymburk přeci jen prolomil 20 bodovou hranici, k čemuž přispěl trojkami Chasson Randle.


Ve čtvrté čtvrtině Nymburk opět polevil a Ostrava se přiblížila na 13 bodů. Nezabral ani time out Ronena Ginzburga, po němž se náskok smrskl již na 10 bodů. To byla pro Ostravu čtyři a půl minuty před koncem ještě výzva.


Nymburk si ale zápas pohlídal. Mírně přitáhl soupeři uzdu v obraně a opět se dostal do pohodlnějšího náskoku, který si již pohlídal až do konce.


Body: Randle 16, Sant-Roos 12 (9d, 7a), Dixon 12 (za 3b 2/3), Benda 10 (4d), Hruban 10 (za 3b 2/4), Kříž 5 (4d), Welsch 4, Jagodič-Kuridža 3, Peterka a Vaughn 2.

 
vloženo: 18.03.2016 20:15 / přečteno: 7549x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.