NÁVRAT DO SEMIFINÁLE KNBL

NÁVRAT DO SEMIFINÁLE KNBL

Basketbalisté Nymburka přecházejí z role outsiderů zpět do role favoritů. Té první se v minulých dnech proti CSKA Moskva vzepřeli, tu druhou proti Pardubicím chtějí v sobotu potvrdit.

Nymburk se vrací zpět do semifinále play off Kooperativa NBL. Za stavu 1-0 si ze série s BK JIP Pardubice „odskočil“ do čtvrtfinále play off VTB ligy, kde udivil basketbalovou Evropu vyrovnanými bitvami s CSKA Moskva, účastníkem nadcházejícího Final Four Euroligy. Teď to budou Pardubice, které budou chtít zaskočit Nymburk. Ve své hale na Dašické už to v této sezoně jednou dokázali.


„Očekávám těžký zápas. Zvlášť poté, co máme za sebou velmi náročnou sérii s CSKA Moskva ve VTB lize. Nebude to jednoduché a nedivil bych se, kdyby měl zápas jiný scénář než ten úvodní ve Sportovním centru. Pardubice si věří, že nás dovedou doma potrápit nebo i porazit a s tím půjdou do zápasu. Budou hrát určitě tvrdě, ale my jsme připravení,“ řekl po pátečním tréninku kouč Nymburka Ronen Ginzburg.


Druhé semifinále v Pardubicích začíná v sobotu v 18.00 ve Sportovní hale na Dašické. Chystá se na něj i výprava Nymburských fanoušků. „Nesmírně si vážíme jejich podpory. Jsem si jistý, že budou slyšet jako vždycky,“ dodal nymburský trenér.

 
vloženo: 06.05.2016 20:40 / přečteno: 9017x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.