DNEŠNÍ MENU: DĚČÍN

DNEŠNÍ MENU: DĚČÍN

Dnes pokračuje Kooperativa NBL posledním předvánočním kolem a naši hráči zajíždějí na palubovku nebezpečného Děčína. Zápas začíná v 18:00 hodin.

Vánoční utkání v Děčíně jsou v posledních letech tradicí. Tentokrát to bude zápas poslední před Vánoci. V prvním letošním duelu odjel Děčín z Nymburka s nepořízenou, dokonce na naší palubovce nedal ani 40 bodů. Takový výkon však na domácí palubovce nemůžeme očekávat, zvlášť když oproti prvnímu letošnímu zápasu doplnil na soupisku Lukáše Palyzu. O jeho střeleckých schopnostech všichni víme.

 
Utkání můžete sledovat na serveru www.tvcom.cz
 

Oren Amiel - asistent trenéra Nymburka

Nacházíme se nyní v období těžkých zápasů. Začali jsme prohrou v Pardubicích, ale v Nahariyi jsme už zase byli zpátky na vítězné vlně. Teď nás čeká další přední tým české ligy a rok završíme v úterý proti Banvitu.

 

Všichni víme, jak těžké je hrát v Děčíně a zvlášť nyní, když přidali na soupisku dalšího hráče Lukáše Palyzu. Také se už blíží Vánoce a ubývá i fyzických sil. Zápas v Děčíně však bude především o naší mentalitě, musíme k němu nastoupit v plném soustředění, i když není snadné neustále přepínat mezi zápasy české ligy a ligou mistrů.

 

V prvním utkání jsme sice Děčín porazili snadno a vysoko, když jsme inkasovali jen 39 bodů. Ze zkušenosti víme, že není podstatné, jaký výsledkem skončil první zápas a obzvlášť se severočeským soupeřem, a proto se nedíváme do historie.

 

Kdybychom chtěli v děčínském dresu vybrat nejdůležitějšího hráče, nebylo by to snadné. Já vždycky říkám, že Děčín není družstvo jednoho hráče, ale že se vždy prezentují jako tým a v tom je jejich velká síla.

 

V Děčíně hraje hodně hráčů, které znáte z jejich působení v Nymburce. Je to pro vás výhoda?

Pohybujeme se spolu s trenérem v českém basketbalu už hezkou řádku let a víme o všech hráčích hodně informací bez ohledu na to, zda jsme byli jejich trenéry. Proto nedokáži posoudit, zda je to pro nás výhoda či nikoliv. My se musíme soustředit pouze na náš výkon.

 

Pavel Budínský, trenér BK ARMEX Děčín: "Lepšího soupeře, než je Nymburk si před Vánocemi naši fanoušci nemohli přát. Naše výchozí pozice je sice po prohře Nymburku v Pardubicích trochu obtížnější, na druhou stranu tento fakt dává utkání větší punc atraktivity. Přes všechny možné i nemožné scénáře začínáme za stavu 0:0 a pokud se nám podaří správně nastavit hlavu, hrát s maximální mírou odvahy, kuráže a rizika, držet soupeře v kolejích hratelnosti, pak se můžeme pokusit o zdánlivě nemožné."

 
 
 
 
 
  
   
 
vloženo: 17.12.2016 07:14 / přečteno: 8161x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.