ZÁPAS S BEKSOU VE 3 VĚTÁCH

ZÁPAS S BEKSOU VE 3 VĚTÁCH

Dali jsme hráčům, trenérovi a dvěma manželkám příležitost se k zápasu proti Pardubicím vyjádřit. Pro některé nebylo snadné, když jsme je limitovali třemi větami, respektive souvětími. Přečtěte si, jak se s tím zhostili.

Kamil Švrdlík

V zápase jsme nesplnili, co jsme si řekli. Začali jsme špatně, Nymburk se dostal do pohody a pak už se to s námi vezlo. V nadstavbě se nám střídají výkony, jeden zápas zahrajeme, druhý ne.  

 
Barbora Hrubanová

Určitě byl zápas moc zajímavý, ale my jsme se nedívali na celý, protože jsme si hráli a krmili se párkama. S výsledkem jsem spokojená, i když se mě snažil Radek Nečas přesvědčit, že dneska určitě vyhrajou. Bohužel jim to zase nevyšlo.

 
Vojta Hruban

Já jsem dneska nejvíce bojoval sám se sebou, protože jsem byl hodně nachlazený. Posmrkal jsem dneska při zápase dva paklíky kapesníčků a vycucal balíček Hallsek. Ze zápasu, který jsem pro dechové potíže tolik ani nevnímal, mi utkvěl dvojblok Alexe, který se doufám objeví někdy v TOP8. Naše obrana donutila Pardubice, aby byly v útoku hodně bezzubé a měly hodně ztrát… takhle to má vypadat.  

 
Martin Peterka

Protože nás tady Pardubice před nedávnem málem porazili, byli jsme hodně koncentrovaní. V prvním poločase jsme vedli o dvacet a ani ve druhém poločase jsme nechtěli polevovat. Škoda, že jsme nedali tu stovku, ale jinak z naší strany to byl dobrý zápas … a byl to dobrý zápas.

 
 
Martin Kříž

V dalším zápase skupiny A1 jsme potvrdili roli favorita. Jsem rád, že jsem překonal ve druhém poločase poklop, který jsem měl na koši v první půlce, když jsem nedal snad tři lay-upy za sebou. Nechci teď nad tím brečet, musím se nad to povznést a do dalšího zápasu jít s tím, že budu proměňovat všechny střelecké pokusy na body.

 
Tomáš Vyoral

Hráli jsme dost slušnou obranu, která povolila soupeři necelých 60 bodů. Celý zápas zpestřily zákroky Alexe Davise. Dobrý ne?!

 
Kendrick Ray

Jako první bych připomenul, že poslední zápasy hrajeme bez dvou velmi důležitých článků Petra a Dardana. I tak dokážeme všichni předvést výborné výkony i bez hlavních opor a porazit tým jako Pardubice o skoro 40 bodů. Nyní se jen musíme vyvarovat dalším zraněním. 

 
Pavel Pumprla

Mě nejvíce překvapilo, jak jednoduchý ten zápas byl, i když jsme určitě nechtěli tak vyrovnaný jako ten poslední tady. Nevím, jestli to bylo tím, že hráli bez dvou hráčů nebo tím, že se soustředili na středeční zápas, který je pro ně určitě důležitější a nevěřili si tady na případnou výhru. Aktuálně nějak nemáme přehled o naší formě, ale myslím si, že takovou, abychom druhý nejlepší tým smázli o čtyřicet, ji nemáme.

 
Marika Bendová

Nejvíce mě uchvátily trojky Kendricka Raye. Dnešní utkání nebylo tak zajímavé jako to minulé. Pardubice byly nějaké rozladěné nebo zatavené, prostě od nich nebylo ono.

 
Dušan Pandula

Dneska nám to vůbec nevyšlo. Nymburk nás hravě přejel. Bylo to špatné na obou stranách hřiště, dali jsme málo bodů a dostali hodně.  

 

Levell Sanders (v češtině!!)

Dneska jsme vůbec nebojovali a vypadalo to, že ani nechceme hrát. Naše obrana a náš útok byl špatný a vůbec jsem takový průběh nečekal, když všechny předcházející zápasy byly docela vyrovnané. A důvod? Nevím, kdybych to věděl, mohl bych to nějak korigovat. Naše výkony jsou teď jako den a noc.

 
Jaromír Bohačík

Bylo to krásné utkání. Byli jsme na Pardubice připravení, ale nečekali jsme, že to půjde tak snadno a s takovým rozdílem. Možná to bylo tím, že Pardubice přijely oslabení o dva zahraniční hráče.

 
Martin Kolář

Čekali jsme těžký zápas a podle toho vypadala i naše příprava, která byla hodně pečlivá. V utkání jsme měli jen asi tříminutový výpadek, kdy jsme trochu blbnuli, ale jinak jsme celý zápas kontrolovali. Vítězství o 38 bodů jsme před utkáním nečekali, i když Pardubice přijely oslabené o dva hráče.  

 
vloženo: 20.03.2018 17:39 / přečteno: 6628x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.