SPECIFIKA KRÁLOVKY

SPECIFIKA KRÁLOVKY

Dovolte, abychom pro vás ještě shrnuli některá specifika co se týče vstupu, vstupenek a dopravy na zítřejší zápas na Královce, kde budeme hostit AEK Athény.

VSTUPENKY

Vstupenky lze zakoupit prostřednictvím Ticketportalu, pokud si chcete v klidu vybrat místo, ze kterého budete zápas sledovat. Rádi bychom vás ještě upozornili, že na pokladnách Královky NELZE platit platební kartou. Na Královce budou fungovat pro prodej dvě pokladny, u pokladny číslo jedna (nejvíce vlevo) budou pouze k vyzvednutí objednané dotované vstupenky pro kluby a školy.


VSTUPENKY PRO PERMANENTKÁŘE

Vzhledem k nekompatibilitě obou předprodejních systémů, si držitele permanentek musí koupit vstupenku na libovolné místo. Tato jim pak bude při nejbližším domácím zápase (čtvrtek 18.10. nebo sobota 20.10.) proplacena na stánku FanShopu před zápasem nebo v jeho průběhu.


DOPRAVA A PARKOVÁNÍ

Přímo u haly jsou možnosti parkování velice omezené. Pokud pojedete vlastním autem, doporučujeme využít parkování na Letenské pláni a do haly to budete mít 10 minut pohodlnou chůzí. Na Letenské pláni je také zastávka MHD (tramvaj), nejbližší zastávka metra je Hradčanská na trase A. Ještě jsou k dispozici volná místa v autobuse, který bude odjíždět z Nymburka z náměstí v 16:15 hodin.


VSTUPY DO HALY

1 - Do haly jsou celkem tři vstupy. První, bráno od ulice Korunovační, je VIP vstup, který bude sloužit také ke vstupu novinářů. Na tomto místě budou také k dispozici rezervované vstupenky VIP nebo novinářské karty PRESS.

2 - Prostřední vstup, označený 2, slouží všem ostatním, kromě sektoru V a vstupenkám na sezení u palubovky (Courtside).

3 - Držitele vstupenek do sektoru V a sezení na palubovce (Courtside), využijí vstup služební, nejdále od Korunovační, který slouží také vstupu hráčů a technického personálu.


INFORMACE PRO NOVINÁŘE

Ke vstupu slouží vstup číslo 1 (VIP), odkud je označena cesta přímo na palubovku. MIXzona bude postavena přímo na palubovce vlevo od míst pro novináře v místě, kudy vycházejí a odcházejí hráči do šaten a bude k dispozici bezprostředně po zápase. Tisková konference se uskuteční v PRESS ROOM, který je ve třetím patře na straně, kde novináři budou sedět. Nejjednodušší je použít výtah, případně schody od VIP vstupu.  

 
vloženo: 15.10.2018 09:53 / přečteno: 6816x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.