I PŘES ÚNAVU VÍTĚZNĚ

I PŘES ÚNAVU VÍTĚZNĚ

I přes velkou únavu, které se snažily Svitavy využít se nám podařilo předehrávku 7.kola vyhrát, i když to bylo jen jednociferným rozdílem 85:77.  

Krátký úsek na začátku třetí čtvrtiny, který jsme vyhráli 18:4, dal ráz zbytku utkání bez ohledu na to, že v prvním poločase se Svitavy držely ve vedení čtyřikrát delší domu než my. 
připravujeme další podrobnosti....


Přepis tiskové konference
Lubomír Růžička – trenér DEKSTONE Tuři Svitavy

Gratuluji Nymburku k vítězství, splnil svůj cíl. Měl to pro ně velmi náročné, protože hráli necelých 48 hodin po pohárovém utkání proti AEK. My jsme chtěli využít, že hlavní opory budou unavené. Jenže Nymburk má silnou lavičku a dneska je podržel Smith s Wrightem. Zároveň si myslím, že jsme nesplnili jeden z cílů a to je doskakování. Dvaadvacet útočných doskoků Nymburka a někdy i druhých, třetích i čtvrtých šancí je prostě moc. Doskok je o nastavení hlavy, o agresivitě a ta nám na doskoku chyběla. Nebyli jsme tak důslední. Neodehráli jsme špatné utkání, až na pasáž ve třetí čtvrtině, kdy jsme absolutně vypadli z tempa a hráli pochodový basket. Prohra mě mrzí. Kdybychom předvedli svou lepší tvář, kterou jsem už u hráčů viděl, bylo možnost jít do vyrovnané koncovky a třeba zápas zdramatizovat ještě víc.

 

Marek Welsch – hráč DEKSTONE Tuři Svitavy

Odehráli jsme docela solidní zápas. V první půlce jsme hráli dobrou obranu, jen jsme nebyli schopní naši dobrou obranu zakončit dobrým doskokem. Ve třetí čtvrtině jsme měli pár zbytečných ztrát, hráli jsme pomalý basket a Nymburk nám odskočil na 14 bodů. Potom jsme se nebyli schopní dostat zpátky do tempa a do zápasu.

 
Oren Amiel – ČEZ Basketball Nymburk

Proti Svitavám se vždy hraje těžko, protože přijedou dobře připravení a na to musíme být připravení i my. Zápas jsme začali bez energie. O poločase jsme o tom s hráči mluvili a do druhého poločasu jsme nastoupili s větší razancí. Nakonec jsme vyhráli, ale už teď musíme přemýšlet nad sobotním utkáním doma proti Ústí a pak v Litvě.

 
Kendall Smith – hráč ČEZ Basketball Nymburk

Dnešní zápas byl těžký, protože jsme měli těžkého soupeře, který hraje na vysoké úrovni. Nicméně my musíme konsolidovat naše síly a hrát se sebedůvěrou. Musíme dobře bránit a potom jsme schopni hrát na ještě vyšší úrovni.

 
MVP – Kendall Smith
  
 
vloženo: 19.10.2018 00:41 / přečteno: 5768x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.