NIC JINÉHO NEŽ VÝHRA

NIC JINÉHO NEŽ VÝHRA

V úterý sehrajeme poslední domácí zápas v Lize mistrů. V Nymburce přivítáme španělský tým z předměstí Madridu Montakit Fuenlabrada a pokud máme žít v naději na postup do FEC, musíme zvítězit.

Šanci pokračovat v Lize mistrů jsme už v minulých zápasech promarnili s definitivní platností. Aktuálně je ve hře play-off FIBA Europe Cupu. Bohužel to není v našich rukách. Po postup musíme pod sebe stlačit alespoň jeden z týmů, které jsou aktuálně před námi a mají o jednu výhru více. Abychom Dijon nebo Lietkabelis v pořadí přeskočili, musíme mít o výhru víc, protože s oběma týmy máme pasivní skóre ze vzájemných zápasů. Postupová matematika je v tomto případě, dvě kola před koncem základní části, jasná. Musíme vyhrát oba zápasy a Dijon nebo Lietkabelis musí oba své poslední zápasy prohrát.
 
Jaké zápasy se ještě budou v BCL budou hrát:
  • Lietkabelis Panevežys - AEK Athény
  • Giants Antwerp - JDA Dijon
  • Hapoel Jeruzalém - Brose Bamberg
  • ČEZ Basketball Nymburk  - Montakit Fuenlabrada
 Poslední kolo:
  • Brose Bamberg - ČEZ Basketball Nymburk
  • JDA Dijon - Hapoel Jeruzalém
  • Montakit Fuenlabrada - Lietkabelis Panevežys
  • AEK Athény - Giants Antwerp
 

V současném rozložení sil může Lietkabelis i Dijon oba své zápasy prohrát. Větší pravděpodobnost dvou proher je u Dijonu, který hraje na palubovce silných Antwerp a pak doma s Hapoelem. Ovšem motivace Dijonu v zápase proti belgickému týmu tkví v tom, že výhra o dvacet a více bodů je může nechat v naději na postup do play-off BCL.

 

Lietkabelis v prvním zápase proti AEK v Řecku prohrál pouze o 6 bodů (59:65), a tak je odvetný duel otevřený. Stejně tak není nereálná výhra Litevců ve Španělsku. První zápas obou družstev skončil výhrou Lietkabelisu 78:67.

 

Připomeňme si jen, že vstupenky na utkání proti Fuenlabradě se zakupují v předprodeji (link zde) nebo na terminálech Sazky. Zápas začíná v úterý v tradiční čas 18:30. Autobus z hlavního nádraží ke Sportovnímu centru odjíždí v 17:55.

 

Při této příležitosti vám můžeme nabídnout autobusový zájezd s FanClubem do Bambergu. Autobus bude odjíždět ve 14:00 z náměstí (zápas začíná v 20:30). Cena zájezdu je 100,- Kč a přihlásit se můžete v prodejně EXICO Palackého 49, Nymburk. Počet míst je omezený.

 
 
PS:

Zítra se na FB těšte na další upoutávku s „drsným“ vzkazem pro soupeře 

 
vloženo: 25.01.2019 22:43 / přečteno: 5525x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.