REAKCE ZÁSTUPCŮ JEDNOTLIVÝCH TÝMŮ SKUPINY H

REAKCE ZÁSTUPCŮ JEDNOTLIVÝCH TÝMŮ SKUPINY H

Zástupci jednotlivých týmů se hned po losování vypovídali z prvních dojmů. Přečtěte si, co si myslí zástupce Bambergu, Bielle, Ventspilsu a Jiří Zídek za náš tým. 

Brose Basket:
Myslím, že jsme v dobré skupině s dobrými soupeři. Nejedná se o velká jména, ale Biella i Ventspils jsou kluby s dlouhou historií a Nymburk známe velmi dobře z našich vzájemných předsezónních zápasů, Nymburk je od Bamberga blízko. Bude to těžká skupina a naším cílem bude postoupit do Last16. V roce 2006 se nám podařilo postoupit v Eurolize, nyní máme nového kouče, který má nový program a my tak stojíme na novém začátku. Podvedlo se nám získat Caseye Jacobsena a letos bude ještě lepší, než vloni. Každopádně chceme postoupit do dalšího kola.

Biella:
Pro nás to bude těžké. V evropské soutěži budeme zcela poprvé, takže pro nás žádný soupeř není jednoduchý. Jedná se o důležitý moment v historii našeho klubu a jsme na to patřičně hrdí. Systém, kterým se Eurocup hraje, je pro nás těžký, ale ne neuskutečnitelný. Uděláme, co je v našich silách, začínáme myslím proti Ventspils, které hráli Euroligovou kvalifikaci s Benettonem, a tak je dobře známe. Brose Basket je respektovaný německý klub, který hrál i v Eurolize, mají více zkušeností než my. Nymburk je tým, který jednoduše vyhrává každý rok titul. Všechny týmy mají evropské zkušenosti. My jsme pro tuto chvíli nováčky a budeme se snažit jak nejlépe umíme.

Ventspils:
Los může být vždy lepší a vždy horší a nikdy nevíte,  jak na tom jste dokud nezačnou zápasy. Musím říci, že budeme stát proti respektovaným a zkušeným týmům se skvělou historií v evropském basketbalu i domácích ligách. Rozhodně nemohu říci, že bychom v losu měli štěstí. Budou to tvrdé zápasy s těžkými soupeři, kteří udělají vše pro svou výhru. Uvidíme, jaká bude reality až soutěž začne. Máme mladý, ambiciózní tým a budeme se snažit vyhrát každý zápas a předvádět při tom dobrý basketbal.

ČEZ Basketball Nymburk (Jiří Zídek)
Tak jako v předchozích letech jsou všechny participující se týmy velmi silné. Je předčasné dělat jakékoliv odhady, všechny čtyři týmy jsou kvalitní a je těžké říci, kdo by mohli být favorité. Bamberg je geograficky blízko a pro obě družstva to je příjemné. Naši fanoušci budou moci jet s námi a podpořit nás. Očekáváme těžký boj v každém zápase, vydáme ale ze sebe vše, abychom se umístili na jednom z postupových míst. V loňských dvou sezónách jsme o postup přišli vždy o jeden koš, proto je letošním cílem postoupit.
 
vloženo: 30.10.2009 20:03 / přečteno: 12472x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.