S CSKA VYROVNANĚ

S CSKA VYROVNANĚ

V Moskvě jsme s CSKA odehráli vyrovnanou partii a 37 minut nebylo o ničem rozhodnuto. V čase 35:42 byla po Simonsově průniku plichta 68:68.   

Tolik očekávané utkání proti CSKA Moskva začalo pro nás výborně. Téměř celý první poločas jsme byli ve vedení a to zásluhou vynikající střelby za dva body. Především v prvním poločase to byl koncert (15/12 !!!) Při skoro stejném počtu střel jako domácí, jsme dali o 6 košů více. Nebylo proto divu, že jsme vedli až o 7 bodů. CSKA nebylo v obraně tak agresivní jako ve druhé čtvrtině, kdy vytáhlo obranu až hluboko na naší polovinu. Chvíli jsme se s tím nemohli popasovat, ale pak ukázali Pumprla jako nahrávající a Nečas jako pronikající ukázkovou souhru a byli jsme opět v šestibodovém trháku (23:29). Domácí se nás ale drželi na začátku 18.minuty šli poprvé do vedení. 
Ve druhém poločase se CSKA snažilo vyškubnout a vybudovat si náskok, ale naši byli stále díky solidní střelbě v kontaktu. Domácí sice skórovali snadněji, ovšem sami chyby také vytvářeli. Po třiceti minutách byl stav opět vyrovnaný. Také v poslední čtvrtině se domácí snažili vybudovat náskok, který by jim dal do koncovky klid. Naši se dokázali velice dobře uvolňovat k průnikům ke koši a byli úspěšní. Pětibodový náskok z 33.minuty jsme na konci třicáté sedmé zcela vymazali. V posledních čtyřech minutách se nám ze střel z dálky bohužel neujala ani jedna a domácí dovedli utkání k vítěznému konci. 
Ronen Ginzburg řekl po zápase: 
"Pokud by mi před zápasem někdo řekl, že to bude tak vyrovnaný zápas, tak bych byl rád. Teď jsem ale naštvaný. Hráli jsme proti skvělému týmu a skvělému kouči, proti velkoklubu. My jsme v porovnání s nimi malým klubem... Co se týče konce, tak jsme bohužel minuli důležité střely a díky tomu jsme prohráli, což mě pochopitelně velmi mrzí."

Více informací naleznete zde  
 
vloženo: 20.10.2011 18:47 / aktualizováno: 20.10.2011 21:34 / přečteno: 12995x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.