KALKULACE

KALKULACE

Po vítězném utkání proti CSKA se hned vyrojily úvahy o možném postupu do Final 4. Jaké jsou naše šance, si rozebereme v následujícím článku.

Nymburk může čistě teoreticky skončit na třetím až sedmém místě. Podívejme se tedy na týmy, které jsou právě na těchto místech tabulky nyní.


Lietuvos Rytas

Tento tým můžeme v pořadí přeskočit jedině tehdy, když by Rytas oba dva zápasy prohrál a my oba vyhráli. S Rytasem totiž máme aktivní skóre vzájemných zápasů. Vzhledem k tomu, že Rytas má na programu zápas doma s Minskem, je tato pravděpodobnost opravdu malá.

Lokomotiv Kubáň

Vzhledem k tomu, že s tímto týmem máme zápornou bilanci na zápasy, museli bychom mít více bodů než on. Lokomotiv, který v minulém kole doma přehrál Spartak, však hostí Jenisej Krasnojarsk a vzhledem k formě a kvalitě týmu z Krasnodaru by se jeho prohra doma rovnala malému zázraku.

Azovmash  Mariupol

Azovmash hraje dvakrát doma. Nejprve proti CSKA, u kterého dá předpokládat, že nebude chtít dopustit další nevydařený zápas a poté nastoupí Azovmash proti nám. Pokud tedy CSKA nezklame a zvítězí, bude nám pro posun před Azovmash stačit jakékoliv vítězství (za předpokladu našeho vítězství nad Jenisejem). Abychom zvýšili šance, bylo by vhodné porazit Mariupol o více než 8 bodů.

Prokom Gdynia

S tímto soupeřem se nesmíme rovnat při shodném bodovém stavu, protože máme o 4 body pasivní bilanci vzájemných zápasů. Prokom  svůj poslední zápas odehraje proti Spartaku Petrohrad, kterému vzhledem k jeho poslední prohře s Lokomotivem půjde o odražení možného útoku Rytasu ze třetí pozice.

 

Nadcházející víkend, kdy se hrají mimo jiné zápasy Lokomotiv – Jenisej, Azovmash – CSKA a Prokom – Spartak hodně napoví.  Jako nejpravděpodobnější umístění se aktuálně jeví páté nebo šesté místo.

 
Tabulka
tabulka VTB
Co ještě zbývá odehrát
termínovka VTB
 Vzájemné zápasy Nymburka
Vzájemné zápasy

  
 
vloženo: 09.03.2012 14:22 / přečteno: 10519x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.