TRIUMPH OPĚT NADĚLOVAL

TRIUMPH OPĚT NADĚLOVAL

V zápase s Triumphem byla k vidění vyrovnaná partie pouze v první čtvrtině, pak to byla jasná záležitost soupeře, který nám nedal vůbec šanci. I po druhé jsme tak vysoko prohráli a naše šance na postup do play-off se tak snižují. (doplněno)

Skóre utkání načal trojkou Rado Rančík. Hned na to ale fauloval Carter a Kuzyakin proměnil oba trestné hody. Utkání pak bylo naprosto vyrovnané. Poměrně rychle jsem si udělali 5 týmových faulů a tak se po útočném faulu Rančíka střílely šestky. McKee ale proměnil jen jeden. V polovině čtvrtiny nám soupeř poprvé utekl na výraznější vedení a v čase 5:10 jsme prohrávali 5:12. Necelé 2 minuty do konce první části snižoval Drew Naymick na rozdíl 4 bodů, Triumph ale ještě stihl navýšil vedení o další 2 body.

 

Druhou čtvrtinu zahájil Triumph 5 body a rázem jsme prohrávali o 11 bodů. Snižoval Radek Nečas při svém prvním střídání v zápase, ale pak ž úřadoval hlavně soupeř. Šňůrou 1:12 se dostali na rozdíl až 19 bodů. Minutu před koncem se za 3 body trefil Demond Carter, ale na to ihned trojkou reagoval Mitchell. Triumph byl u míče, když zbývalo 5 vteřin do konce poločasu a ještě z toho dokázal vytěžit 2 body. Do šatny jsme tak šli s mankem 19 bod za stavu 29:48.

 

Po změně stran se trefil nejprve Benda a pak Pomikálek, k žádnému zvratu se ale neschylovalo. V útoku se nám nedařilo téměř nic a srážela nás nízká úspěšnost střelby. Naše ztráta postupně rostla a minutu do konce čtvrtiny se poprvé dostala na 20 bodů. Tímto rozdílem skončila třetí část při skóre 46:66.

 

Bohužel ani poslední část nepřinesla obrat jako v zápase proti Valencii a Triumph si naprosto s přehledem držel dvacetibodový rozdíl. Bodově se předvedl Mike Efevbehra, ale ani to zdaleka nestačilo. Triumph nám tak i podruhé nadělil vysokou porážku, tentokrát o 28 bodů, 68:96.


Nejvíce bodů (13 b.) zaznamenal Vojta Hruban, shodně po 12 bodech a 6 doskocích si připsal Petr Benda a Drew Naymick. Na straně Triumphu se dostalo přes hranici 10 bodů 5 hráčů – McKee s 16 body a 6 doskoky, Karasev s 15 body, Landry se 14 body, Naimy s 13 body a 11 bodů přidal Kuzyakin.

 
Trenér domácích, Ronen Ginzburg:

„Za dlouhou dobu to byl nejhorší zápas, jaký jsme zahráli na domácím hřišti. Zejména v obraně jsme byli hodně špatní. Po středečním zápase nám došly síly po prvních minutách a Triumph pak jistě kontroloval hru. Nehráli jsme dobře individuálně ani jako tým. Na tento zápas potřebujeme velmi rychle zapomenout a připravit se na středeční zápas s Rigou, kdy musíme hrát mnohem lépe.“

 
Trenér hostí, Vasilij Karasev:

„Tento zápas byl pro nás moc důležitý, protože poslední zápasy jsme prohráli o jeden nebo dva body. Necítili jsme se úplně dobře, někteří hráči byli zranění. Ale posledních 10 jsme tvrdě dřeli a dnes to bylo vidět. Ztratili jsme nějaké zápasy doma, a protože naším cílem je postup do play-off, tato výhra venku je pro nás velmi důležitá.“

 
vloženo: 20.01.2013 16:42 / přečteno: 8394x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.