NYMBURK ZVEDL ZE ŽIDLE I MAREŠE

NYMBURK ZVEDL ZE ŽIDLE I MAREŠE

Poslední zápas Nymburka v Tipsport Areně měl v hledišti velmi zajímavé hosty. Do první řady hned u palubovky nazvané First Class usedli vedle sebe například olympijský vítěz Aleš Valenta, známý moderátor Leoš Mareš nebo vyhledávaný fotograf Ondřej Pýcha, který se podílel na nymburské kampani Jiná liga.

Mezi dalšími hosty první řady byla i Vladimíra Krásová a Lukáš Osladil, oba úspěšní účastníci nedávné světové kulturistické show EVLS Prague Pro. Vlaďka patří v kategorii Fitness bikiny mezi světovou špičku a svou pozici dokázala vítězstvím na pražském podniku pořádaném Sportovním holdingem Praha. Lukáš získal na stejné soutěži Cenu sympatie.

Osladil a Krásová

Všichni společně sledovali úspěšný boj Nymburka v nervy drásajícím utkání VTB ligy proti polskému Zhořelci. Dramatický zápas a především jeho infarktová koncovka zvedal ze židlí i hosty First Class. A to doslova.


Především Leoš Mareš opět ukázal, že je velkým sportovním fanouškem. Basketbal dříve sám aktivně hrál a při cestách do Spojených států si nenechává ujít ani osobní návštěvy zápasů NBA. V závěru při každé vydařené akci Nymburka Leoš vyskočil na nohy a dával spontánně najevo svou radost. Zdatně mu v tom sekundovali i ostatní ve First Class, kteří si s dalšími fanoušky v Tipsport areně užívali skvělý sportovní zážitek.

 
vloženo: 31.10.2013 11:41 / přečteno: 8830x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.