CSKA A SEVILLA V TIPSPORT ARENĚ

CSKA A SEVILLA V TIPSPORT ARENĚ

Utkání v mezinárodních soutěžích, která měli čeští basketbaloví šampioni z Nymburka odehrát v nově zrekonstruované hale na pražské Královce, se přesouvají do Tipsport areny. Vstupenky na zápas s CSKA Moskva ve VTB lize 14. prosince v 17.00, i na souboj s Baloncesto Sevilla v Eurocupu 16. prosince v 18.30, jsou již v prodeji.

Nymburk plánoval odehrát zápas VTB ligy proti ruskému gigantu CSKA již na zrekonstruované Královce. Protože tam plánuje přesunout všechny mezinárodní zápasy, měl se tam o dva dny později odehrát i eurocupový duel se Sevillou. Rekonstrukce haly je hotová, do zápasu s CSKA se však o pár dnů nestihnou dokončit některé potřebné úpravy.


Středočeský klub tak zve basketbalové fandy do dobře známého prostředí Tipsport areny. Vzhledem ke zvýšenému zájmu o obě utkání vyzývá zároveň fanoušky, aby si vstupenky zajistili s dostatečným předstihem.


Lístky jsou nabízeny podle místa sezení ve třech cenových kategoriích od 110 do 190 Kč. Speciální zvýhodněné vstupné na oba zápasy je pak v ceně od 165 do 295 Kč. Mládež do 15 let, stejně jako důchodci od 65 let, má slevu 25%. Děti do 145 cm zaplatí za vstup pouze 10 Kč. Tyto slevy lze uplatnit i při nákupu přes internet prostřednictvím sítě Ticketportal. V prodeji jsou také vstupenky na exkluzivní místa First Class přímo u palubovky. Jejich cena je 1490 Kč za jeden zápas. Kombo vstupenku do First Class na obě utkání pořídíte za 2235 Kč.


Vstupenky na zápas s CSKA je možné zakoupit ZDE.

Lístky na Sevillu kupujte ZDE.
Kombinovanou vstupenku na oba zápasy za zvýhodněnou cenu můžete pořídit ZDE.
 
vloženo: 05.12.2014 16:42 / přečteno: 11738x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.