NĚKDY V ŠATNĚ HŘMĚLO

NĚKDY V ŠATNĚ HŘMĚLO

Ve čtvrtek devětadvacátého května se v hale BIOS uskutečnila rozlučka týmů U13 a U14 se sezónou 2013/14.

Letošní sezóna byla pro hráče obou věkových kategorií velmi úspěšná. Především tým mladších žáků do 14 let se po těžkých zápasech nejprve v jedné ze skupin v celostátní lize probojoval do extraligy a posléze až na vrchol sezonního snažení - na Mistrovství ČR do Liberce. Ve velké konkurenci nakonec obsadil páté místo, kterým si mimo jiné zajistit účast v lize U15 pro sezonu 2014/15.

 

Týmu starších minižáků do 13 let nakonec chyběla dvě vítězství o jeden resp. dva body, aby rovněž postoupil do kvalifikace na Mistrovství ČR. Bohužel dvě nešťastné porážky s Mělníkem a s Kolínem rozhodly o konečném čtvrtém místu v krajském přeboru. Vzhledem k tomu, že v soutěži startoval také bezkonkurenční Sokol Pražský (jako Jižní Supi), obsadili U13 v kraji třetí místo. Přesto všechno si letošní týmu U13, v příští sezoně U14, zahraje také ligu.

 

Hráči obou týmů zaznamenali úspěchy i ve školních hrách. Gymnázium Nymburk a ZŠ Komenského se probojovalo na republiková finále škol a velký podíl na tomto úspěchu měli právě hráči trenérek Evy Hubálkové a Magdy Nové. Třetí místo na přeboru základních škol je vhodné zahrnout do úspěchů těchto hráčů.

 

"Musíme pochválit naše hráče za velmi dobrý přístup, jaký měli po celou dobu k tréninkům a při zápasech. Jak už to ve sportu bývá, někdy se daří někdy ne. Někdy v šatně hřmělo, ale během utkání jsme zachovávaly chladnou hlavu a řešily vše v poklidu. Děkujeme všem hráčům a hlavně rodičům za jejich podporu.  Jsme rády, že rodiče přišli na rozlučku v hojném počtu a mohli si zahrát  proti svým dětem. Nám trenérkám tím udělali velkou radost,“ poděkovala Eva Hubálková na konci úspěšné a na prahu náročné sezony 2014/15.

 
11 fotografií z večera najdete zde  
 
vloženo: 29.05.2014 23:36 / přečteno: 8119x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.