CRYSTAL BOHEMIA CUP / DEN DRUHÝ

CRYSTAL BOHEMIA CUP / DEN DRUHÝ

Další den Crystal Bohemia Cupu opět přinesl vítězství oběma reprezentačním celkům. Souboje druhého však dne byly o poznání vyrovnanější než v předcházejícím dnu. 

První utkání proti sobě odehrály celky České republiky a BK Synthesia Pardubice. Ve druhém utkání se proti sobě postavili hráči ze Slovenska a domáčí Akademie. 
Fotografie můžete najít ve fotogalerii  
 
Česká republika U17 – BK Synthesia Pardubice 72:67

Reprezentační výběr se dostal rychle do mírného vedení a vše spělo k tomu, že půjde o jasnou záležitost. Pardubice však rychle hru srovnaly a od té chvíle se hrál velmi vyrovnaný zápas. Česká republika těžila především z rychlého přechodu na útočnou polovinu a velmi se ji dařila střelba ze střední a dlouhé vzdálenosti. Pardubice naopak nabídly velkou bojovnost. I když měly nižší procento úspěšnosti střelby, vynahrazovaly to na útočném doskoku a měly tak více střeleckých příležitostí. V závěru si však zkušenější hráči reprezentačního celku nenechali výhru vzít a došli si tak ke druhé výhře na turnaji. Doposud nenašli přemožitele a jejich zítřejší střetnutí se Slovenskou republikou tak bude souboj o celkové prvenství na turnaji. Utkání se hraje od 10:00.

Česká republika

Body: Šiler, Slavík a Welsch 13, Novotný 9, Havlík 5, Jakel a Bzonek 4, Seifert, Maděra a Štafl po 3,  Šulc 2, TH: 28:18, F: 17

Česká republika U17 - 2.den turnaje

 
BK Synthesia Pardubice

Body: Svoboda 13, Pešík 11, Čejka, Baťa a Tkadlec 8. Schmidt 6, Picka a Výcha po 5, Meisner 3, TH: 22:9, F: 22

BK Synthesia Pardubice U17 - 2.den turnaje 


Slovenská republika U17 – BA Nymburk U17  74:51

I druhé utkání začala mírným trhákem reprezentačního družstva. Nymburská akademie se však na soupeře  zlepšenou hrou na útočné polovině bodově dotáhla. Ke konci prvního poločasu se domácí hráči z Nymburka dopustili několika nepřesností a méně šťastných rozhodnutí a Slovenská republika si vzala náskok zpět. Ve druhém poločase se nymburští hráči snažili dostat do vedení. Zlepšenou hrou v obraně, která byla velice agresivní dokázala náskok soupeře vybudovaný v  prvním poločase zcela eliminovat. Oddechový čas slovenského týmu však zamíchal karty. V pohodě hrající Slováci nám nepovolili jít do trháku. Naopak si sami před závěrou čtvrtinou vytvořili náskok dvanácti bodů, který ještě do konce utkání navýšili. Domácím akademikům se však nedá upřít snaha a bojovnost poprat se o výsledek až do konce. Na soupeře však nestačili a Slovenská republika tak zůstala i po druhém dni bez porážky.

Slovenská republika:

Body: Majerčák 15, Javorský 14, Baňas 11, Ondruš 10, Kadáši 8, Mokráň 5, Huliak 4, Lukniš 3, Pažický 2, Korfanta a Pondela 1, TH: 35:18, F: 23

Slovenská reprezentace U17 - 2.den turnaje 
BA Nymburk:

Body: Mikyska 8, Vejvar 7, Mráz,  Kulich, Mareš a Tejček po 6, Šimon a Mikula 5, Nečas 2, TH: 19:12, F: 26

BA Nymburk U17 - 2.den turnaje


Jak už jsme podotkli v komentáři k minulému dni turnaje, trenér Sokolovský nasadil do druhého dne proměněnou sestavu hráčů. Zde je jejich společná fotografie: 

BA Nymburk - sestavu 2.dne turnaje

 
vloženo: 04.01.2016 01:41 / aktualizováno: 04.01.2016 03:47 / přečteno: 8664x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.