HALL: FANOUŠCI SMEČE MILUJÍ

HALL: FANOUŠCI SMEČE MILUJÍ

Oproti finálovému souboji Nymburka s Opavou bude v sobotním duelu přeci jen několik změn. V našem týmu by měl poprvé v dresu vyběhnout nový hráč Kenneth Hall.

"Potřebujeme Kena zapracovat co nejdříve, dříve než začne play-off,“ poznamenal před zápasem s Opavou Oren Amiel a z těchto slov lze usuzovat, že jeho minuty by nemusely být jen epizodní.  „Myslím, že jsem toho za týden dost pochopil, ale stoprocentní to ještě není,“ řekl opatrně Kenneth Hall, kterého jsme po jednom tréninku požádali o krátký rozhovor.

 

Kenne, proč si se rozhodl jít do české ligy?

Myslím, že tady dostanu lepší příležitost než v Řecku.

 

Jak dlouho to trvalo od prvních námluv po cestu do Nymburka?

Bylo to rychlé – asi tak týden, víc ne.

 
 Je těžké přejít do nového týmu během sezóny?

V minulosti jsem přecházel z jednoho týmu do druhého také uprostřed sezóny, takže to pro mě není nic nového. Tentokrát to bylo celkem rychlé, takže asi o něco těžší.

 

Co je na takovém přechodu nejtěžší?

Myslím, že se umím vypořádat s každým stylem hry. Nejtěžší věc, se kterou se budu muset vyrovnat, je proniknout do týmové chemie a zjistit čím budu pro tým nejvíce prospěšný.

 

Jsi spokojenější v obraně nebo útoku?

Neznám basketbalistu, který by nerad skóroval, takže samozřejmě útok (úsměv). V každém případě stejně tak myslím i na obranu.

 

Smečuješ rád, ať víme, na co se těšit?

Rozhodně. Myslím, že to přináší týmu energii. Navíc fanoušci to milují a právě to dělá basketbal vzrušujícím a zajímavým.

 

Co víš o úrovni české ligy?

Vím, že Nymburk hraje nejvyšší ligu v zemi. Mám nějaké zkušenosti ze Slovenska, takže si představuju českou ligu dost podobně. Předpokládám, že bude o úroveň výše díky tomu, že některé kluby se zapojují do evropských soutěží.

 

Znáš nějaké nové spoluhráče?

Teď už ano (smích), ale když jsem sem přišel, neznal jsem přímo žádného hráče v šatně. Vím, že s některými spoluhráči mám společné přátele. Každopádně se těším, až je poznám blíž.

 
Dovolte ještě abychom objasnili na první pohled zmatky v jménu našeho nového hráče. Na dresu bude mít tento power forward nad číslem 20 jmenovku Hall. Ve statistikách a na webu ČBF však bude uvedeno něco jiného  Kenneth Hall Mc Elrath. Mc Elrath je jméno, které má hráč uvedeno v oficiálních dokumentech, ale jinak používá výhradně Kenneth Hall. „Nechci o tom z osobních důvodů mluvit. Celý život jsem Hall a druhé jméno mi pouze bylo dáno při narození,“ zareagoval na dotaz ohledně jména Kenneth. My na našich stránkách budeme ctít hráčovo přání a pro nás a věříme, že i pro vás, to bude prostě Kenneth Hall nebo „Da Kidd“ jak Kenny uvedl do dotazníku svou přezdívku. 
 
vloženo: 24.02.2017 16:42 / přečteno: 9034x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.