NOVÁ POSILA

NOVÁ POSILA

Do sestavy ČEZ Basketball Nymburk dnes přibývá další zahraniční posila, americký rozehrávač Dionte Christmas.


Christmas
V neděli půl hodiny po poledni přistálo na ruzyňském letišti letadlo, které přivezlo naši novou posilu Dionta Christmase. První cesta vedla do Poděbrad, kde bude Dionte bydlet (fotka vlevo). Po pár hodinách odpočinku ho čeká dnes večer od šesti první trénink. 
  
„S každým dalším týdnem zjišťujeme, jak náročná je účast ve dvou mezinárodních soutěžích najednou. V posledním týdnu jsme postrádali zraněné Pumprlu a Chána, s virózou laboroval Sokolovský, čímž jsme se dostali do počtu osmi hráčů v tréninku. V březnu máme na programu dokonce až 15 utkání. V takto nabité a náročné termínové listině vítám příchod Dionte Christmase. Je to hráč, který má zkušenosti z izraelské a turecké ligy. Je slušný střelec, pomoci by nám měl i na doskoku. Pokusíme se jej co nejrychleji zapracovat do týmu.“, uvedl na adresu nově příchozího amerického hráče trenér Polabanů, Ronen „Neno“ Ginzburg. 
Dionte Christmas, rodák z Philadelphie, strávil svou univerzitní kariéru v Temple University, kde patřil k hlavním tahounům týmu. Po ukončení univerzitní kariéry koketoval s NBA, když krátkou chvíli strávil s týmem Philadelphie 76ers. Svou nováčkovskou sezónu mezi profesionály si odbyl v Izraeli v dresu Hapoel Afula. Letošní sezónu začal v barvách tureckého klubu Mesin Buyuksehir Belediyesi, kde odehrál 16 kol TBL ligy. V průměru dosahoval 12,6 bodu a 3 doskoků na zápas. 
christmas
Krátké úvodní setkání s ředitelem klubu p.Šimečkem 
vloženo: 13.02.2011 15:55 / přečteno: 19564x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.