BŘEZNOVÝ BASKETBAL

BŘEZNOVÝ BASKETBAL

Březen je nejen měsícem knihy, ale pro nás také měsícem kvalitních zápasů. Pozor, v termínové listině dochází nejméně ke dvěma změnám.

Podívejme se podrobněji na první tři zápasy.


Už v sobotu 3.března zajíždíme do Děčína k repríze finále Českého poháru. Dá se předpokládat, že Severočeši budou jako vždy na domácí palubovce hodně nepříjemní. Nás hřeje postup do dalších bojů Eurocupu, Děčínu se zase v posledních zápasech daří a je aktuálně na třetím místě jen díky horšímu skóre než Prostějov na místě druhém. Dá se očekávat jiný než výborný a dramatický zápas?

 

Mattoni NBL pak pokračuje v netradiční den v pondělí zápasem na domácí palubovce proti největšímu letošnímu překvapení Kolínu. Sice s ním v letošní sezoně nemáme výraznější problémy, ale náš geograficky nejbližší mattonkový soupeř si v minulém kole poradil na Folimance s USK, když ho v prodloužení přestřílel 102:96 a bezstarostná střelba většiny hráčů Kolína je rozhodně důvodem k atraktivitě zápasu.

 

Hned za 48 hodin poté budeme hostit v pardubické ČEZ Aréně nejkvalitnější tým, který v posledních mnoha letech zavítá do Čech, CSKA Moskva, v jehož středu jsou výrazní hráči jako Kirilenlo, Teodošić, Krstić, Lavrinovič nebo Šiškauskas, to vše pod vedením ostříleného kouče Kazlauskase. CSKA zatím odehrál 39 zápasů, 11 v PBL (ruská liga), 13 ve VTB, 15 v Eurolize a zatím prohrál pouze v každé soutěži jednou. V PBL s Chimki, ve VTB se Spartakem Petrohrad a Eurolize s Galatasarayem. V žebříčku nejlepší stovky týmů Evropy (dle serveru eurobasket.com) mu patří první místo, i když mu na záda dýchá Regal Barcelona.  Na utkání můžete cestovat vlakem z Nymburka nebo Poděbrad zdarma, když se při koupi jízdenky prokážete vstupenkou na zápas. Tu můžete koupit v obvyklých předprodejích Ticketstream, prodejna EXICO, případně přímo v ČEZ Aréně. Poslední, co zbývá dodat, že zápas začíná v 18:00 hodin.

 

V březnu také dochází minimálně ke třem změnám v hracím termínu. Utkání proti USK na Folimance se bude hrát místo v pátek 16.3. až 10.dubna a zápas s Jenisejem Krasnojarsk se z neděle 18.března přesouvá na sobotu 17.března. Také utkání proti Spartaku Petrohrad ve čtvrtfinále Eurocupu bude posunuto z úterý, kdy je v ČEZ Aréně Pardubice na plánu případné páté utkání hokejového play-off, na pondělí 19.března od 19:00 hodin.  

 

Březnová nabídka je plná zajímavých soubojů s kvalitními týmy a věříme, že se s vámi uvidíme v hledištích hal v hojném počtu. Hráči a trenéři si určitě zaslouží za své dosavadní výkony vaši přízeň a povolený doping ve formě plné haly.

 
 
vloženo: 01.03.2012 00:01 / aktualizováno: 03.03.2012 22:48 / přečteno: 9512x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.