24 VTEŘIN S NOVÝM OBSAHEM

24 VTEŘIN S NOVÝM OBSAHEM

Basketbalový portál pro trenéry 24vterin.cz, který je společným projektem České basketbalové federace a ČEZ Basketball Nymburk, rozšiřuje svůj obsah. Uživatelům od poloviny března nově nabízí o dvě sekce více.

První novinka má název 1 na 1. Jedná se o krátký video rozhovor s vybraným trenérem o jeho trenérských názorech, zkušenostech a postřezích s cílem zviditelnit trenérskou profesi a zdůraznit její význam.


Úvodním počinem v této sekci je rozhovor Tomáše Budky s úspěšným trenérem BK IMOS Brno a bývalým trenérem reprezentace Janem Bobrovským. Toto video je k dispozici i pro neregistrované uživatele webu zde.


Druhou novinkou je trenérský bulletin Čti a reaguj, který přináší metodické texty zaměřené na vybranou basketbalovou tematiku. Bulletin bude zpracovávat Martin Chmel, nový pracovník ČBF pověřený sběrem informací, dokumentací a technickou podporou. První číslo bulletinu se zaměřilo na téma „Close out“ a můžete si ho, i jako neregistrovaný uživatel, prohlédnout zde.


Chcete-li mít přístup k dalším vydáním rozhovorů "1 na 1", bulletinů "Čti a reaguj" nebo k celému obsahu trenérského webu, registrujte se zdarma na 24vterin.cz.


Trenérská knihovna „24vterin.cz“ je společným projektem České basketbalové federace a basketbalového klubu ČEZ Basketball Nymburk. Po roce a půl činnosti má celkem devět sekcí, 1156 registrovaných uživatelů a 442 příspěvků. Zaznamenány jsou pravidelné přístupy z New Jersey, Bangkoku i ruského Tatarstánu. Nejvíce přístupů je z Prahy. Průměrná doba, kterou uživatel na webu stráví, je 4,29 minut.


Hlavním posláním je po bezplatné registraci zpřístupnit všem zájemcům, kteří mají za cíl zlepšovat a zefektivňovat vedení tréninkového procesu basketbalu dětí, mládeže i dospělých, různé trenérské materiály. Web je určen všem. Tedy již zkušeným trenérům i těm, kteří s trenérskou prací teprve začínají, potenciálním zájemcům o trenérskou profesi, ale i mnoha jiným, kteří mají chuť podílet se jakkoliv na sportovní přípravě basketbalistek a basketbalistů. Úroveň vedených hráček a hráčů nerozhoduje, neboť na správně vedený tréninkový proces mají nárok začátečníci i pokročilí, talentovaní i méně talentovaní, výkonnostní i vrcholoví, amatéři i profesionálové.

 
vloženo: 11.04.2014 19:28 / přečteno: 8831x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.