CESTA NA VRCHOL

CESTA NA VRCHOL

Pomyslná cesta do vrcholového basketbalu na české i evropské úrovni začíná už v útlém věku a přípravka je první stupínek na dlouhé cestě vzhůru. Basketbalová akademie opět otevírá své brány mladým adeptům našeho krásného sportu a ráda přivítá chlapce a děvčata ročníku 2009 až 2012 do svých řad.

Do přípravky se mohou hlásit chlapci a dívky ročníku narození 2009 až 2012. Přípravku vedou trenéři se zkušenostmi práce s mladšími dětmi. Nečekejte však v přípravce, že se všechny pohybové aktivity budou odbývat jen jako ryze basketbalová příprava. Našim cílem je rozvíjet celkový postoj dětí k pohybu, dbáme i na správné rozcvičení, chceme dětem poskytnou základy pro práci s míčem. Pochopitelně zde najdou své místo i basketbalové prvky, jako je střelba na koš, driblink a pro ty, kterým již základy basketbalu nečiní nepřekonatelné problémy, je připravena první basketbalová soutěž. Naše přípravka se už třetím rokem bude účastnit „Šmoulinka Cupu“, soutěže pro kategorii U10. Na turnajích se dětem splní možnost zahrát si za tým Nymburka a popustí se tak uzda soutěživosti, která je dětem vlastní. Ovšem pro nikoho nejsou důležité výsledky takových zápasů, ale radost dětí, když dají koš, když přehrají svého protihráče, když si jim něco povede a utváření týmového ducha.


Tréninky probíhají dvakrát týdně 75 minut v hale Základní školy Komenského 589 a to v pondělí od 16:00 hodin do 17:15 a ve čtvrtek od 15:30 do 16:45. V přípravce se neplatí žádné poplatky, je tedy ZDARMA. Přijít se svými dětmi můžete na kterýkoliv trénink a s našimi trenéry se domluvit na dalším pokračování. Začínáme v pondělí 10. září.


Kontakt:

Petra Hájková | +420 774 864 909 | peha15@seznam.cz


Trenéři:

Petra Hájková

Šárka Vaněčková

Vladimír Kuncíř

Filip Novotný, bývalý člen BA, hráč A-týmu a patron přípravky

 
vloženo: 30.08.2018 11:53 / přečteno: 7435x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.