VSTUPENKY NA KRÁLOVKU

VSTUPENKY NA KRÁLOVKU

Doplňujeme informace k prodeji vstupenek na zápasy Basketball Champions League hrané v Praze na Královce. Předprodej bude zahájen v pondělí 17. září.  

Vstupenky se budou prodávat v předprodeji prostřednictvím portálu TICKETPORTAL nebo přímo na místě hodinu před zápasem a všechna budou „na místa“, tedy sami si vyberete místo. Cena vstupenek se bude pohybovat od 120,- Kč do 350,- Kč podle jednotlivých sektorů.


Královka - sektory

Přehled cen a sektorů:

120,- Kč = sektory D, F, horní řady sektoru E, I

150,- Kč = část sektoru E nad sedadly VIP

200,- Kč = sektory A, C, G, H

250,- Kč = sektor B

350,- Kč = sedadla na palubovce proti střídačkám

sektor V je určen pro potřeby klubu, například pro speciální vstupenky pro školy a kluby


VIP vstupenky

Pro VIP vstupenky je vyhrazeno 6 nižších řad sektoru E. Systém bude podobný jako aplikujeme v Nymburce. To znamená, že zájemci se musí přihlásit e-mailem nejpozději den před zápasem ve 12:00 hodin, že svou VIP vstupenku využijí. Jen v tom případě jim bude místo ve VIP sektoru vyhrazeno. Zakoupit bude možné také omezený počet VIP vstupenek s cateringem za cenu 990,- Kč. Objednání bude možné pouze prostřednictvím e-mailu office@basket-nymburk.cz


Permanentky

Vzhledem k tomu, že prodejcem vstupenek v Praze a Nymburce je jiný subjekt, nelze oba systémy technicky propojit. Proto bude platit pro držitele permanentek následující systém. Držitelé permanentek si zakoupí v předprodeji nebo přímo na místě jakoukoliv vstupenku. Tu si uschovají a při následujícím domácím utkání BCL nebo NBL v Nymburce jim bude vstupenka proplacena proti odevzdání příslušné vstupenky a předložení permanentky ve FanShopu. Platí, že ke každé permanentce bude možné proplatit pouze jednu vstupenku. Omlouváme se našim držitelům permanentek za nekomfort, ale nepodařilo se nám najít žádné jiné jednodušší řešení.


Vstupenky pro školy a kluby

Pro basketbalové kluby a školy bude opět k dispozici omezený počet vstupenek za cenu 10,- Kč. Zájemci se mohou hlásit e-mailem office@basket-nymburk.cz

 
vloženo: 03.09.2018 11:00 / přečteno: 7324x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.