TĚŽKOSTI SE SOUPISKOU ŘEŠÍME

TĚŽKOSTI SE SOUPISKOU ŘEŠÍME

Vedení klubu a trenéři musí ze dne na den, možná lépe z hodiny na hodinu, řešit několik drobných komplikací na naší soupisce. Uveďme je nyní v krátkosti na pravou míru.

Předně všímaví diváci mohli při počítání hráčů na naší střídačce při utkání s Opavou nasčítat jen deset mužů. Chyběl AJ English a Alex Davis. U obou hráčů byl důvod nepřítomnosti jiný. Alex Davis se v době zápasu připravoval v kolínské nemocnici na drobný nicméně nutný chirurgický zákrok. Doba rekonvalescence sice nebude dlouhá, ale minimálně týden se nebude moci zapojit do přípravy.

English

AJ English na střídačce nebyl, protože se klub a hráč po vzájemné dohodě domluvili, že se jejich cesty rozejdou. Trenér od středečního odpoledne opět tráví hodiny u počítače a lustruje nejvhodnější kandidáty na uvolněné místo. AJ English odehrál za Nymburk pouze všechny přípravné zápasy, ve kterých nastřílel celkem 93 bodů (průměr 11,6 na zápas).


V průběhu utkání druhého kola Kooperativa NBL proti Opavě se také zranil rozehrávač Geno Lawrence. Stěžoval si na svalové problémy s přitahovačem na vnitřní straně stehna. Čtvrteční podrobné vyšetření neodhalilo žádnou trhlinu, a tak doba rekonvalescence se bude počítat na dny.


Ztráta tři hráčů v našem družstvu si hned vynutila akci. Osloven byl Jaka Brodnik a se slovy „Jen dojím oběd a jedu,“ přicestoval ještě v noci ze čtvrtka na pátek do Nymburka. Jaka byl jedním ze slovinských hráčů, kteří vypomáhali našemu týmu při absenci našich reprezentantů. „Pro překlenutí naší svízelné aktuální situace je vhodným hráčem. Trénoval s námi několik týdnů, víme, co od něho očekávat, zná naše akce, my víme o jeho vlastnostech,“ poznamenal kouč Oren Ariel. Zda bude moci nastoupil v Kolíně v sobotním zápase není ještě v tento okamžik jasné, ale do Francie odjede. Dočasně dostane dres s číslem 21, ale hledejme za tím jen to, že velikost dresu Alexe Davise mu sedí nejvíce.  

Jaka Brodnik

 
vloženo: 05.10.2018 14:49 / přečteno: 7475x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.