LIGA MISTRŮ OPĚT V PRAZE

LIGA MISTRŮ OPĚT V PRAZE

Vzhledem ke zpřísňujícím se regulím FIBA jsme nuceni opět přesunout zápasy Champions League do Prahy. Stejně jako v minulé sezoně budeme hrát na Královce na Letné. Budeme se snažit alespoň jeden ze sedmi domácích zápasů ponechat v Nymburce, ale o tom se rozhodne až po losování základních skupin.

„Regule FIBA nám neumožní hrát Champions League v Nymburce. Proto jsme se rozhodli opět hrát na Královce, kde jsme už v minulé sezoně hráli tři zápasy. Věříme, že naši věrní fanoušci si nenechají utéct ani tyto zápasy a pomohou vytvořit pravou domácí atmosféru,“ řekl manažer Ondřej Šimeček. „Naší snahou bude alespoň jedno utkání v Nymburce ponechat. O tom se ale rozhodne později,“ dodal.

Náš klub v minulosti už v Praze hostoval několikrát. Evropské poháry hrával v Tipsport Areně v Holešovicích, představil se také v O2 areně, kde vyzval hvězdné CSKA Moskva. Se stejným soupeřem jsme se v roce 2015 utkali na Královce a poprvé jsme si vyzkoušeli tuto halu, která slouží jako domácí převážně pro basketbalistky ZVVZ USK Praha.

V neděli 16. června bude spuštěn prodej permanentek pro dosavadní držitele celoročních vstupenek. Letos poprvé bude možnost zakoupit jednu permanentku do Nymburka na ligové zápasy za 900 korun a druhou do Prahy na Ligu mistrů. Odpadne tak vracení peněz jako tomu bylo v minulé sezoně. V případě, že budete mít zájem o obě varianty, na pražskou permanentku bude poskytnuta sleva ve výši 200,- Kč, kterou je třeba nezapomenout ZAŠKRTNOUT při nákupu. Podrobnější návod bude zveřejněn se zahájením prodeje ve webových stránkách v sekci VSTUPENKY.

Cena jednotlivých vstupenek do Prahy bude od 120 do 350 korun. Cena permanentky je 800 korun. Pokud si jí ale pořídíte se slevou za nákup nymburské permanentky, vyjde jen na 600 korun. Celkem se tak dá nákupem permanentky ušetřit oproti koupi jednotlivých vstupenek průměrně 800 korun, což v podstatě pokryje náklady na dopravu vlakem z Nymburka do Prahy na šest zápasů.

Prodej permanentek bude probíhat na internetu prostřednictvím našich webových stránek. Po zaplacení přijde poukázka, kterou půjde vyměnit za plastovou kartičku od 30. září do 4. října v prodejně EXICO v Nymburce a poté při každém domácím zápase. Kdo nechce kupovat permanentku přes internet, po domluvě může v klubové kanceláři ve Sportovním centru. 
 
vloženo: 12.06.2019 14:02 / přečteno: 6972x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.